ΑρχικήUpdatesTwitter Blue: Αυξήθηκε το χρονικό όριο για την επεξεργασία των tweets

Twitter Blue: Αυξήθηκε το χρονικό όριο για την επεξεργασία των tweets

Το Twitter αύξησε το χρονικό όριο για την επεξεργασία των tweets από 30 λεπτά σε μία ώρα για τους συνδρομητές Blue. Αυτό δίνει στους χρήστες μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο για να τροποποιήσουν τα tweets τους και να διορθώσουν τυχόν τυπογραφικά λάθη.

Δείτε επίσης: Linda Yaccarino: Η νέα CEO του Twitter δηλώνει ενθουσιασμένη με τη νέα της θέση

twitter blue

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk θα επαναπροσλάβει ορισμένους απολυμένους εργαζόμενους του Twitter

Μετά από χρόνια αναμονής, το Twitter κυκλοφόρησε το κουμπί επεξεργασίας για τους paid χρήστες τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε, η εταιρεία δήλωσε ότι οι χρήστες θα μπορούσαν να τροποποιήσουν τα tweets τους έως και πέντε φορές εντός του χρονικού ορίου.

Ειδικότερα, οι χρήστες του Twitter Blue μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν τη λειτουργία “undo tweet”, η οποία τους επιτρέπει να ακυρώσουν μια δημοσίευση εντός 30 δευτερολέπτων από το πάτημα του κουμπιού “send”.

Υπό τη διοίκηση του Elon Musk, το Twitter έχει αυξήσει τα όρια για πολλές λειτουργίες προκειμένου να ωθήσει τους δημιουργούς να δημοσιεύουν περισσότερα στην πλατφόρμα. Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία εισήγαγε τα tweets 4.000 χαρακτήρων για χρήστες με πληρωμή- τον Απρίλιο, το όριο αυτό αυξήθηκε σε 10.000 χαρακτήρες.

Δείτε επίσης: Twitter bug φαίνεται να επαναφέρει τυχαία διαγραμμένα tweets

Το Twitter εισήγαγε επίσης τη δυνατότητα να ανεβάζουν βίντεο διάρκειας 60 λεπτών για τους χρήστες Blue τον Δεκέμβριο. Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία άλλαξε τους όρους της για να επιτρέπει το ανέβασμα βίντεο διάρκειας δύο ωρών για τους χρήστες που πληρώνουν.

Αυτή είναι η πρώτη ανακοίνωση της εταιρείας αφού η πρώην στέλεχος της NBCU Linda Yaccarino ανέλαβε επίσημα τη θέση του CEO του Twitter.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS