ΑρχικήUpdatesiOS 17: 12 χρήσιμα χαρακτηριστικά της νέας ενημέρωσης!

iOS 17: 12 χρήσιμα χαρακτηριστικά της νέας ενημέρωσης!

Η Apple ανακοίνωσε τη Δευτέρα το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 17, που θα φέρει μια ευρεία γκάμα νέων χαρακτηριστικών στο iPhone. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη τώρα σε beta για τους προγραμματιστές της Apple και μια δημόσια beta έκδοση θα έλθει τον Ιούλιο. Η κανονική έκδοση του iOS 17 θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά για το iPhone XS και νεότερα μοντέλα.

Apple iOS 17 iPhone

Εδώ θα δούμε 12 βασικές λειτουργίες που θα έλθουν στο iPhone με το iOS 17. Ορισμένες από αυτές, θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος.

StandBy

Το StandBy είναι μια νέα προβολή πλήρους οθόνης που παρέχει ευδιάκριτες πληροφορίες, που έχουν σχεδιαστεί για να φαίνονται από απόσταση όταν ένα iPhone βρίσκεται πιο πέρα και φορτίζει. Η προσαρμόσιμη διεπαφή μπορεί να εμφανίζει ένα ρολόι σε διάφορα στυλ, ένα ημερολόγιο, τις αγαπημένες φωτογραφίες, την πρόγνωση του καιρού, τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής μουσικής και πολλά άλλα.

Δείτε τον κομήτη 13P/Olbers στον νυχτερινό ουρανό

SecNewsTV9 hours ago

Σούπερ μάρκετ εισάγει AI για να ελέγχει χαμόγελα υπαλλήλων

SecNewsTV13 hours ago

Το StandBy υποστηρίζει Live Activities, Siri, εισερχόμενες κλήσεις και μεγαλύτερες ειδοποιήσεις. Επίσης, η λειτουργία λειτουργεί με το always-on display του iPhone 14 Pro.

Δείτε επίσης: Οι developer beta της Apple είναι πλέον δωρεάν για λήψη

Contact Posters

Το iOS 17 επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένo Contact Poster που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης τηλεφωνικής κλήσης στο iPhone άλλου ατόμου. Το poster μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφία ή Memoji, ενώ η γραμματοσειρά και το χρώμα του φόντου μπορούν επίσης να προσαρμοστούν. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στην ενσωματωμένη εφαρμογή Phone αλλά και σε εφαρμογές κλήσεων τρίτων.

NameDrop

Το NameDrop επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα και γρήγορα τα στοιχεία επικοινωνίας τους φέρνοντας τα iPhone τους κοντά. Τα δύο άτομα μπορούν να επιλέξουν τους συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνου ή τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα ήθελαν να μοιραστούν. Στο iOS 17 είναι, επίσης, δυνατή η κοινή χρήση των Contact Posters τους.

Live Voicemail

Το Live Voicemail παρέχει ένα transcription σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη, καθώς κάποιος αφήνει ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή. Εάν ο χρήστης θεωρεί ότι πρόκειται για ένα σημαντικό μήνυμα, μπορεί να απαντήσει στην κλήση ενώ ο καλών αφήνει το μήνυμά του. Σύμφωνα με την Apple, οι κλήσεις που προσδιορίζονται ως ανεπιθύμητες δεν περνούν από αυτή τη διαδικασία και απορρίπτονται αμέσως.

Interactive Widgets

Τα Interactive Widgets είναι πλέον διαθέσιμα στο iPhone στο Home Screen, στο Lock Screen και στο νέο StandBy view. Η Apple έδωσε μερικά παραδείγματα για το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν (π.χ. επισήμανση μιας υπενθύμισης ως ολοκληρωμένη, αναπαραγωγή ή παύση ενός τραγουδιού ή podcast κλπ).

Σύρετε για να απαντήσετε στο iMessage

Στην εφαρμογή Messages, οι χρήστες θα μπορούν να σύρουν προς τα δεξιά σε οποιοδήποτε μήνυμα για να στείλουν μια ενσωματωμένη απάντηση.

Βελτιωμένο Autocorrect

Η Apple λέει ότι το iOS 17 περιλαμβάνει ένα μοντέλο γλώσσας τελευταίας τεχνολογίας για πρόβλεψη λέξεων. Αυτό θα βελτιώσει σημαντικά την αυτόματη διόρθωση στο iPhone. Κατά την πληκτρολόγηση, η μηχανική εκμάθηση θα διορθώσει έξυπνα τα λάθη. Επιπλέον, οι χρήστες θα λαμβάνουν πλέον προτάσεις κειμένου καθώς πληκτρολογούν, επιτρέποντας την προσθήκη λέξεων ή ολόκληρων προτάσεων πατώντας το πλήκτρο διαστήματος.

Το νέο σύστημα θα μάθει επίσης τις συνήθειες πληκτρολόγησης του χρήστη με την πάροδο του χρόνου.

Δείτε επίσης: Apple: Ανακοινώνει το macOS Sonoma στο WWDC 2023

Apple Maps Offline

Οι Χάρτες της Apple αποκτούν τη δυνατότητα λήψης χαρτών για χρήση εκτός σύνδεσης. Σύμφωνα με την Apple, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μια συγκεκριμένη περιοχή χάρτη και να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλοήγηση βήμα προς βήμα, να δουν την εκτιμώμενη ώρα άφιξής τους, να βρουν μέρη και πολλά άλλα όταν ένα iPhone δεν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi.

Journal App

Μια ολοκαίνουργια εφαρμογή Journal στο iOS 17 θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος και θα παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις με βάση την πρόσφατη δραστηριότητα στη συσκευή.

Stickers Drawer

Ένα νέο Stickers Drawer στο iOS 17 παρέχει πρόσβαση σε όλα τα αυτοκόλλητα, συμπεριλαμβανομένων τωνLive Stickers, emoji, Memoji και iMessage sticker packs σε ένα μέρος. Τα Live Stickers μπορούν να δημιουργηθούν αγγίζοντας και κρατώντας ένα αντικείμενο σε μια φωτογραφία, όπως μια γάτα ή έναν σκύλο.

“Hey Siri” Shortened to Siri

Η Apple έχει απλοποιήσει τη φωνητική εντολή για τη Siri στο iPhone και σε άλλες συσκευές της. Αντί για “Hey Siri“, οι χρήστες μπορούν πλέον απλώς να πουν “Siri” για να ενεργοποιήσουν τον φωνητικό βοηθό και μπορούν να δίνουν πολλαπλές εντολές διαδοχικά, χωρίς να χρειάζεται να πουν ξανά “Siri”.

Δείτε επίσης: Το Notes app της Apple σας επιτρέπει να δημιουργείτε links μεταξύ των σημειώσεων

AirPlay in Hotels

Το AirPlay θα λειτουργήσει σύντομα με υποστηριζόμενες τηλεοράσεις στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Οι χρήστες θα μπορούν να σαρώνουν ένα QR code στην τηλεόραση και να μεταδίδουν βίντεο, φωτογραφίες και μουσική από το iPhone τους στην τηλεόραση. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στο iOS 17 πριν από το τέλος του έτους σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Είναι φανερό ότι η νέα ενημέρωση, iOS 17, έχει πολλές συναρπαστικές νέες δυνατότητες. Αυτή η ενημέρωση θα φέρει ένα νέο επίπεδο λειτουργικότητας και προσαρμογής στο iPhone σας. Είτε θέλετε να εξατομικεύσετε το τηλέφωνό σας είτε να βελτιώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, υπάρχει κάτι για όλους στη νέα ενημέρωση iOS.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS