ΑρχικήHow ToTinder Photo Verification: Πώς να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης;

Tinder Photo Verification: Πώς να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης;

Το Tinder είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών που χρησιμοποιείται παγκοσμίως. Η εφαρμογή βοηθά τους χρήστες να βρουν το ιδανικό ταίρι για αυτούς και ταυτόχρονα προστατεύει το απόρρητό τους. Με τη λειτουργία επαλήθευσης φωτογραφιών (Photo Verification feature), το Tinder αναβαθμίζει την ασφάλεια και προσφέρει μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους χρήστες.

Tinder Photo Verification εφαρμογή γνωριμιών dating

Όπως αναφέρει η ίδια η υπηρεσία: “Το Photo Verification παρέχει την ευκαιρία να δείξετε στα πιθανά matches ότι μοιάζετε πραγματικά με τις φωτογραφίες σας. Για να επαληθεύσετε τη φωτογραφία, θα υποβάλετε ένα σύντομο selfie βίντεο που θα συγκριθεί με τις φωτογραφίες του προφίλ σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου“.

Δείτε επίσης: Dating apps: Ντρέπεσαι να πεις ότι έχεις Tinder;

Το Photo Verification feature είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των μελών ηλικίας 18-25 ετών, με σχεδόν το 40% όλων των μελών του Tinder να λαμβάνει το μπλε σημάδι “Photo Verified“. Όπως προείπαμε, η ενημερωμένη λειτουργία του Tinder επιτρέπει στα μέλη να ολοκληρώσουν τη διαδικασία επαλήθευσης φωτογραφιών τραβώντας ένα selfie βίντεο. Επιπλέον, οι χρήστες Photo Verified έχουν πλέον την επιλογή να ζητήσουν να κάνει το ίδιο και το match τους πριν αρχίσουν να συνομιλούν. Έτσι, έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στις αλληλεπιδράσεις τους.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το να είναι κάποιος Photo Verified, βοηθά στην εύρεση ενός συντρόφου, αφού αυτά τα άτομα έχουν περισσότερες πιθανότητες (κατά 10%) να κάνουν match με κάποιον άλλο χρήστη της εφαρμογής.

Δείτε επίσης: Τι είναι το «pig butchering» scam που στοχεύει τους χρήστες Tinder

Πώς να ενεργοποιήσετε το Photo Verification feature του Tinder;

Για να λάβετε την επαλήθευση φωτογραφίας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα και να παρέχετε το απαιτούμενο σύντομο selfie βίντεο:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Tinder στο smartphone σας και πατήστε το εικονίδιο προφίλ σας
  • Πατήστε το γκρι σημάδι επιλογής στο όνομά σας
  • Όταν εμφανιστεί το “Get Verified“, επιλέξτε Continue
  • Εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα, παραχωρήστε στο Tinder πρόσβαση στην κάμερά σας
  • Πλαισιώστε το πρόσωπό σας στο οβάλ σχήμα και πατήστε I’m Ready
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη, για να υποβάλετε ένα σύντομο selfie βίντεο
  • Θα χρειαστούν λίγα λεπτά για την επεξεργασία του αιτήματός σας για photo verification. Μόλις εγκριθεί, θα λάβετε ενημέρωση και θα προστεθεί ένα επαληθευμένο σημάδι επιλογής στο προφίλ σας.

Αυτό ήταν! Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα επαλήθευσης που εισήγαγε πρόσφατα το Tinder.

Δείτε επίσης: Tinder: Ενισχύει την online ασφάλεια με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να σας ζητηθεί να ακολουθήσετε ξανά αυτήν τη διαδικασία για το Photo Verification feature στο Tinder, εάν διαγράψετε μία ή περισσότερες από τις φωτογραφίες του προφίλ σας. Από την άλλη, τυχόν νέες φωτογραφίες που ανεβάζετε μετά την επαλήθευση φωτογραφίας θα υπόκεινται σε συνεχή επαλήθευση και ενδέχεται να επηρεάσουν την κατάσταση της επαλήθευσης φωτογραφίας.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS