ΑρχικήinetΜπορείτε επιτέλους να μοιραστείτε τα AirTags με άλλα άτομα

Μπορείτε επιτέλους να μοιραστείτε τα AirTags με άλλα άτομα

Η Apple ανακοίνωσε ότι, θα μπορείτε να μοιράζεστε την πρόσβαση στα AirTags με άλλα άτομα.

Πολλά άλλα δίκτυα παρακολούθησης Bluetooth, συμπεριλαμβανομένων των SmartThings και Tile, σας επιτρέπουν να μοιράζεστε ένα tracker με άλλους λογαριασμούς. Με αυτόν τον τρόπο, ένα άλλο άτομο μπορεί να δει την τοποθεσία του ανά πάσα στιγμή. Το δίκτυο Find My της Apple δεν είχε αυτή τη δυνατότητα από τότε που εισήχθη το 2021. Ωστόσο, αυτό αλλάζει επιτέλους.

airtags
Μπορείτε επιτέλους να μοιραστείτε τα AirTags με άλλα άτομα

Η Apple δήλωσε στη χθεσινή ανάρτηση ιστολογίου για το iOS 17, «Το AirTag μπορεί να κοινοποιηθεί με έως και πέντε άλλα άτομα, επιτρέποντας στους φίλους και την οικογένειά τους να παρακολουθούν ένα στοιχείο στο Find My. Όλοι σε μια ομάδα θα μπορούν να δουν την τοποθεσία ενός στοιχείου, να παίξουν έναν ήχο και να χρησιμοποιήσουν το Precision Finding για να βοηθήσουν στον εντοπισμό της τοποθεσίας ενός κοινόχρηστου AirTag όταν είναι κοντά. Αυτό λειτουργεί επίσης με όλα τα άλλα αξεσουάρ δικτύου Find My.”

Η επιλογή κοινής χρήσης ιχνηλατών είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για ζευγάρια και οικογένειες για να βρίσκουν γρήγορα το ένα τα πράγματα του άλλου. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο εάν δώσετε κάτι με το Find My σε έναν φίλο (όπως ένα σακίδιο) και θέλετε να τον αφήσετε να το παρακολουθεί επίσης.

Η επιλογή κοινής χρήσης Find My devices με άλλα άτομα έρχεται στην ενημέρωση iOS 17, η οποία αναμένεται να έρθει αργότερα μέσα στο έτος.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS