ΑρχικήinetDating apps: Ντρέπεσαι να πεις ότι έχεις Tinder;

Dating apps: Ντρέπεσαι να πεις ότι έχεις Tinder;

Για τα dating apps δεν έχω ξεκάθαρη άποψη. Ίσως επειδή ποτέ δεν ήμουν σε κάποιο από αυτα όπως το Tinder… Άντε καλά. Και από ποιον γεμίζουν αυτές οι εφαρμογές

Από όποιον και να ‘ναι δεν θα το μάθουμε ποτέ. Οι άνθρωποι τείνουν να ντρέπονται να παραδεχτούν ότι βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους μέσα σε κάποια από αυτές τις εφαρμογές και ίσως να ‘ναι και λογικό, γιατί ο κόσμος εκεί έξω είναι πολύ επικριτικός. Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι, λένε πως δεν βρέθηκαν ποτέ σε κάποιο dating app, αλλά αυτοί λένε όλοι την αλήθεια. Και δεν πρόκειται να βρεθούνε κιόλας. Και ξέρεις γιατί; Γιατί απλούστατα φοβούνται. 

Δείτε Ακόμα: Gaming στο net Vs gaming στο σπίτι. Ποιο προτιμάς;

Μα τι μπορεί να σε τρομάξει σε μία εφαρμογή; Χα! Θα μπορούσα να μετρήσω τουλάχιστον πενήντα λόγους, για τους οποίους η παραμονή σου σε ένα dating app θα ισοδυναμούσε με ρίσκο… Ας πούμε το ότι η φωτό σου θα βρεθεί στην οθόνη του κινητού ενός φίλου, γνωστού ή γείτονα. Πωπωπω, μα τι ντροπή; Νομίζω πως πρέπει να απολογηθείς για την πράξη σου. Δεν είναι πράγματα αυτά. Μην σε ξαναδώ εκεί μέσα. 

Dating apps: Ντρέπεσαι να πεις ότι έχεις Tinder;

Αλλάααα… αν το δω με ωριμότητα δεν έκανες και κάτι κακό. Να ερωτευτείς θέλεις. Άντε με το καλό. Σου εύχομαι πράγματι να βρεθεί κάτι άλλο. Αλλά άκου εδώ. Να είσαι προσεκτικός ή προσεκτική. Δεν έχουν όλοι και όλες εκεί μέσα αγαθές προθέσεις. Μπορεί κάποιος να θέλει να σου κάνει κακό. Ή κάποιος άλλος να προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος. 

Δείτε Ακόμα: Πως είναι να είσαι γυναίκα gamer;

Όλα θα φανούν στο διά ζώσης ραντεβουδάκι. Για το οποίο δεν πρέπει να βιαστείτε κιόλας. Και ξέρεις εεε; Κάπου με κόσμο. Να ‘χεις κοντά σου έναν ώμο να ακουμπήσεις και να κλάψεις, αν έρθει άλλο άτομο απ’ αυτό που περίμενες ή ένα αυτί να σε ακούσει, αν χρειαστεί να φωνάξεις βοήθεια. 

Όλα αυτά δεν τα βγάζω απ’ το μυαλό μου. Είναι πραγματικά προβλήματα ή προβληματισμοί χρηστών των dating apps. Ξέρεις… Όσα μου ‘πε ο φίλος απ’ το χωριό. Τα λέω και στο video. Για τσέκαρε το βίντεο και πες μου την γνώμη σου! 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS