ΑρχικήinetUber: Προσφέρει κρατήσεις πτήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Uber: Προσφέρει κρατήσεις πτήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σύμφωνα με τους Financial Times, η Uber παρέχει τώρα κρατήσεις πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα συνεχίσει να τις προσφέρει σε ολόκληρη την περιοχή τις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας για το Ηνωμένο Βασίλειο, Andrew Brem, αναφέρθηκε στο νέο μεγάλο βήμα που πρόσφατα πραγματοποίησε η εταιρεία, το οποίο χαρακτήρισε ως το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα, με στόχο να επεκταθεί ως πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων.

Δείτε επίσης: Uber Comfort Electric: Η υπηρεσία EV rideshare διαθέσιμη σε 14 ακόμα πόλεις

Uber

Η Uber ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προσθέσει κρατήσεις για τρένα, λεωφορεία και πτήσεις στην εφαρμογή της στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Απρίλιο του περασμένου έτους και όντως πρόσθεσε τις δύο πρώτες επιλογές μερικούς μήνες αργότερα. Ο Brem ανέφερε ότι οι κρατήσεις τρένων είναι πολύ δημοφιλείς και αυξάνονται κατά 40% κάθε μήνα από την ημέρα κυκλοφορίας τους. Ωστόσο, δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες στους Times σχετικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με το ταξιδιωτικό πρακτορείο κρατήσεων Hopper για τις πτήσεις της. Σύμφωνα με τους Times, η Uber θα παίρνει μια μικρή προμήθεια από κάθε πώληση και μπορεί στο μέλλον να επιβάλλει μια χρέωση κράτησης πάνω από τις προσφορές της. Η εταιρεία χρεώνει τους συνεργάτες της οδηγούς με 25% σε όλους τους ναύλους. Οι Times αναφέρουν ότι η προσφορά κρατήσεων πτήσεων μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της βασικής δραστηριότητας της Uber, καθώς οι χρήστες ενδέχεται να κλείνουν πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο μέσω της υπηρεσίας.

Δείτε ακόμα: Η Uber διευκολύνει την εύρεση του ride σας στο αεροδρόμιο

κρατήσεις πτήσεων

Αν και μόνο οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να κάνουν κρατήσεις πτήσεων αυτή τη στιγμή, η περιοχή εξακολουθεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Uber εκτός Βόρειας Αμερικής, αλλά χρησιμεύει μόνο ως πεδίο δοκιμών για τα σχέδια της εταιρείας. Ο Brem δήλωσε στο άρθρο ότι η εταιρεία ελπίζει να διευρύνει τη σειρά των προσφερόμενων πτήσεων σε περισσότερες χώρες στο μέλλον, αλλά δεν έχει ακόμη συγκεκριμένα σχέδια. Το 2019, η Uber πρόσφερε διαδρομές με ελικόπτερο στις ΗΠΑ στην τιμή των 200 δολαρίων. Ωστόσο, η υπηρεσία αυτή διακόπηκε κατά τη διάρκεια του lockdown που έγινε λόγω της πανδημίας.

Δείτε επίσης: Uber: Όσα φέρνει η νέα ανανεωμένη εφαρμογή

Η Uber έχει αλλάξει το παιχνίδι στον κλάδο των μεταφορών. Η πλατφόρμα που βασίζεται σε ψηφιακές εφαρμογές έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε, καθιστώντας την πιο βολική, προσιτή και εύχρηστη. Με την εστίαση της εταιρείας στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, όπως η αυτόνομη οδήγηση και οι υπηρεσίες εναέριας οδήγησης, το μέλλον φαίνεται λαμπρό για την Uber.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS