ΑρχικήUpdatesUber: Όσα φέρνει η νέα ανανεωμένη εφαρμογή

Uber: Όσα φέρνει η νέα ανανεωμένη εφαρμογή

Η Uber επιθυμεί να φέρει επανάσταση στην εμπειρία των πελατών με την ανανεωμένη εφαρμογή της, η οποία υπόσχεται να είναι πιο απλή από ποτέ και να προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες.

Uber εφαρμογή

Η νέα εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να κάνει την κράτηση διαδρομών και τις παραγγελίες παιχνιδάκι, με την απλουστευμένη αρχική οθόνη που εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετα πατήματα (στην οθόνη). Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στις αποθηκευμένες τοποθεσίες τους γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι χρήστες iPhone έχουν και το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο μιας διαδρομής στην οθόνη κλειδώματος!

Σύμφωνα με την Jen You, στέλεχος της Uber, με τον επανασχεδιασμό της εφαρμογής, η εταιρεία θέλει να κάνει την εμπειρία του χρήστη τόσο απλή, ώστε περισσότεροι πελάτες να βλέπουν την Uber ως ένα “ενιαίο κατάστημα για να πάνε οπουδήποτε και να πάρουν οτιδήποτε“.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Uber ενσωμάτωσε το CarPlay της Apple

Αυτός ο επανασχεδιασμός βασίζεται στη στρατηγική της πλατφόρμας μας για επέκταση του εύρους και της συνάφειας των προϊόντων με τα οποία μπορούν να ασχοληθούν οι πελάτες της Uber κάθε φορά που ανοίγουν την εφαρμογή, ειδικά τα μέλη του Uber One που χρησιμοποιούν περισσότερα από τα προϊόντα μας πιο συχνά και θα έχουν πλέον ευκολότερη πρόσβαση σε όλες τις προσφορές στην πόλη τους“, είπε η You στο Techcrunch.

Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή κυκλοφορεί σήμερα σε “δεκάδες εκατομμύρια” πελάτες, σε 1.200 πόλεις σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την Uber. Οι πελάτες θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι οι συσκευές τους και η εφαρμογή Uber έχουν ενημερωθεί.

Uber νέα εφαρμογή: Πιο απλό homescreen

Αρκετοί χρήστες έχουν ήδη πρόσβαση στη νέα αρχική οθόνη εδώ και εβδομάδες. Από σήμερα, όμως, χιλιάδες χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στη νέα αρχική οθόνη μόλις ενημερωθεί η εφαρμογή. Η νέα αρχική οθόνη περιλαμβάνει carousels που δίνουν στο χρήστη επιλογές “More ways to use Uber,” “Ways to plan with Uber” ή “Ways to save with Uber”, οι οποίες επιτρέπουν υπηρεσίες όπως η προσθήκη στάσης σε μια διαδρομή, η σύνδεση με δημόσια συγκοινωνία, η χρήση ενός e-scooter Lime κλπ.

Δείτε επίσης: Uber: Πρώην υπάλληλος «έκλεψε» 160 χιλ. δολάρια

Επιπλέον, υπάρχει μια νέα καρτέλα “Services” στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία παρέχει στον χρήστη όλες τις προσφορές μεταφοράς και delivery που είναι διαθέσιμες στη συγκεκριμένη πόλη, όπως e-scooters, επιλογές δείπνου, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, παράδοση πακέτων κλπ. Στο κάτω μέρος της οθόνης, βρίσκεται και η καρτέλα “Activity” που βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν τις προηγούμενες και τις επερχόμενες διαδρομές και τα Eats orders.

Εξατομικευμένη εμπειρία

Μόλις ένας πελάτης κάνει κλικ στο “Where to” στη νέα εφαρμογή, θα του παρουσιαστούν διάφορες επιλογές: ήδη αποθηκευμένα μέρη (Saved Places), αλλά και συστάσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τα προηγούμενα ταξίδια του, καθώς και πιθανοί προορισμοί. Επιπλέον, αυτή η απίστευτη τεχνολογία μαθαίνει συνεχώς για τον χρήστη της, προκειμένου να παρέχει με την πάροδο του χρόνου ακόμη καλύτερες εξατομικευμένες προτάσεις!

Ενημερώσεις για live παρακολούθηση

Όπως είπαμε και παραπάνω, για τους χρήστες iPhone, η εφαρμογή Uber είναι πιο εύκολη στην παρακολούθηση. Η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον Live Activities, έτσι ώστε τα άτομα που έχουν iOS 16 ή ή νεότερη έκδοση να μπορούν να παρακολουθούν τη διαδρομή τους απευθείας από την οθόνη κλειδώματος.

Δείτε επίσης: Οι οδηγοί της Uber στην Ευρώπη αποκτούν πρόσβαση σε Tesla μέσω της Hertz

Η εφαρμογή της Uber εκμεταλλεύεται επίσης το Dynamic Island του iPhone 14 Pro και του Pro Max. Όταν αυτά τα μοντέλα iPhone 14 είναι ξεκλείδωτα, το Dynamic Island θα δείξει την πρόοδο του Uber σας, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών. Εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης και παραμένει εκεί ακόμα και όταν ένας χρήστης ασχολείται με άλλες εφαρμογές.

Σήμερα, οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος τους όταν ένας οδηγός βρίσκεται στο δρόμο ή κοντά στο σημείο παραλαβής. Το dynamic island θα εκτελεί συνεχώς πληροφορίες όπως λεπτομέρειες οχήματος — συμπεριλαμβανομένων φωτογραφίας οδηγού, πινακίδας οχήματος, μοντέλου οχήματος και εικόνας οχήματος και άλλα.

Η Uber είπε ότι το live tracking και το dynamic functionality θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Uber Eats τους επόμενους μήνες. Η εταιρεία σχεδιάζει να διαθέσει μια παρόμοια λειτουργία για πελάτες Android τις επόμενες εβδομάδες.

Η Uber έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο μεταφορών. Με μερικά μόνο κλικ στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ασφαλή μετακίνηση όποτε χρειαστεί – όπου κι αν βρίσκεστε! Με την επανασχεδιασμένη εφαρμογή, η εταιρεία κάνει τη ζωή των πελατών της ακόμα πιο εύκολη!

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS