ΑρχικήUpdatesYouTube Music: Λανσαρίστηκε το «Create a radio» σε Android και iOS

YouTube Music: Λανσαρίστηκε το «Create a radio» σε Android και iOS

Το YouTube Music ανακοίνωσε επίσημα σήμερα τη λειτουργία «Create a radio» αφού κυκλοφόρησε ευρέως νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε Android και iOS.

Δείτε επίσης: Google αποτελέσματα αναζήτησης: Διαφήμιση του YouTube οδηγεί σε απάτη

Με το YouTube Music, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ραδιοφωνικό σταθμό από ένα μόνο τραγούδι. Το κομμάτι θα αναπαράγεται συνεχώς μέχρι να φτάσει στο τέλος της ουράς. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε την εξατομικευμένη λίστα αναπαραγωγής σας ως κανονική λίστα για μελλοντική χρήση.

Το Create a Radio μόλις έφτασε και είναι σίγουρα ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά που έχουμε δει στο music streaming. Τι κάνει; Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τους δικούς σας ραδιοφωνικούς σταθμούς με μερικά απλά κλικ, όπου μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών δομικών στοιχείων, όπως καλλιτέχνες ή είδη, οπότε είτε θέλετε χαλαρούς ρυθμούς είτε νέες ανακαλύψεις – το Create a Radio έχει κάτι για όλους! Εντοπίσαμε για πρώτη φορά αυτό το χαρακτηριστικό κατά τη διάρκεια δοκιμών στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά τώρα είναι έτοιμο για χρήση από όλους.

Δείτε επίσης: YouTube: Κακόβουλα λογισμικά διαδίδονται μέσω gaming βίντεο

Από το Home feed, κάντε scroll μέχρι να βρείτε την κάρτα “Create a radio” που φέρει την ετικέτα “Your Music Tuner.” Στη συνέχεια, σας παρουσιάζεται ένα ατελείωτο πλέγμα καλλιτεχνών, με τη δυνατότητα να επιλέξετε έως και 30. Στη συνέχεια, προσδιορίζετε εάν το “Song selection” — ή το “frequency of those artists” — θα πρέπει να είναι: Familiar, Blend ή Discover.

YouTube Music

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε φίλτρα όπως Popular, Deep cuts και New releases, Pump-up, Chill, Upbeat και Downbeat. Μερικές φορές, το YouTube Music σημειώνει πότε δεν υπάρχουν τραγούδια για αναπαραγωγή και πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικές επιλογές.

Μετά την ολοκλήρωση, θα ανταμειφθείτε με ένα εξατομικευμένο ραδιόφωνο που ενημερώνεται διαρκώς με τη νέα διάταξη. Η λίστα αναπαραγωγής θα έχει το όνομα των καλλιτεχνών και των χαρακτηριστικών που έχετε επιλέξει – απλά προσέξτε να μην επιλέξετε πάρα πολλούς, καθώς μπορεί να γίνει αρκετά χαοτικό!

Δείτε επίσης: Το Malwarebytes μπλόκαρε Google και YouTube για malware

Φροντίστε να αποθηκεύσετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό κάνοντας κλικ στην επιλογή “Add to library” δίπλα στο κουμπί αναπαραγωγής – είναι τόσο εύκολο!

Το YouTube Music προσφέρει στους χρήστες πρωτοφανή επίπεδα ελέγχου της εμπειρίας ακρόασης μουσικής.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS