ΑρχικήinetFord: Αλλάζει το εργοστάσιο συναρμολόγησης στο Οντάριο

Ford: Αλλάζει το εργοστάσιο συναρμολόγησης στο Οντάριο

Την Τρίτη, η Ford ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα μέσα ενημέρωσης ότι θα αναδιαμορφώσει και θα μεταμορφώσει το εργοστάσιο συναρμολόγησης στο Oakville του Οντάριο για να προετοιμαστεί για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας. Για να προσδιοριστεί καλύτερα ο σκοπός της, η εγκατάσταση θα είναι πλέον γνωστή ως το συγκρότημα Oakville EV.

Δείτε επίσης: Η Ford αποκαλύπτει νέο Explorer EV για την αγορά της Ευρώπης

Ford

Για πάνω από μια δεκαετία, η Ford ήταν η πιο δημοφιλής μάρκα αυτοκινήτων στον Καναδά. Καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία αγωνίζεται να παράγει ηλεκτρικά αυτοκίνητα μηδενικών εκπομπών νωρίτερα από το αναμενόμενο, αλλάζει τις πρακτικές της στο Οντάριο.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Canada Bev Goodman δήλωσε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία συνεχίζει την καθιερωμένη παράδοση αριστείας στη χώρα.

Η Ford επενδύει το εντυπωσιακό ποσό των 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων Καναδά (σχεδόν 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια) για να αναβαθμίσει και να αναδιαμορφώσει το εργοστάσιο συναρμολόγησης του Oakville στο Οντάριο σε ένα βασικό κέντρο παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων και μπαταριών, εγκαινιάζοντας το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας!

Ο μετασχηματισμός αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2024 και θα ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών. Η Ford βρίσκεται στα πρόθυρα ενός άνευ προηγουμένου μετασχηματισμού στη Βόρεια Αμερική με το συγκρότημα EV του Oakville που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί σύντομα.

Το συγκρότημα BlueOval City της Ford στο West Tenessee μπορεί να είναι μια ηλεκτροκίνητη καινοτομία, ωστόσο ο Dave Nowicki – διευθυντής των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων στο Ford Model E – ισχυρίζεται ότι ο μετασχηματισμός που λαμβάνει χώρα στο Οντάριο είναι εξίσου συναρπαστικός.

Δείτε ακόμα: Ford: Τέλος εποχής για το Fiesta – Εστίαση σε ηλεκτρικά οχήματα
εργοστάσιο

Η Ford είναι πεπεισμένη ότι με τη μεταφορά των κυψελών και των συστοιχιών μπαταριών από το BlueOval City αξίας 5,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο επερχόμενο συγκρότημα EV του Oakville, η παραγωγή θα γίνει πιο αποτελεσματική.

Με τον εξορθολογισμό τριών συνεργείων αμαξωμάτων σε ένα και με τη χρήση αποτελεσματικότερων μεθόδων, η Ford είναι σε θέση να λειτουργήσει ένα εργαστήριο συναρμολόγησης μπαταριών στο χώρο του εργοστασίου.

Η Ford αναφέρει ότι η δυνατότητα κατασκευής πακέτων μπαταριών στο εσωτερικό της εταιρείας μειώνει σημαντικά το χρόνο και τα έξοδα, καθώς τα μεταφέρει γρήγορα στη γραμμή συναρμολόγησης μέσα σε λίγα λεπτά.

Καθώς η Ford προσπαθεί να κατασκευάσει 2 εκατομμύρια EVs κάθε χρόνο έως το 2026, το συγκρότημα EV του Oakville θα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην υλοποίηση των φιλοδοξιών της και στην επέκταση των δυνατοτήτων παραγωγής της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε επίσης: Ford: Αυξημένη η ζήτηση για τα ηλεκτρικά της οχήματα

Η Ford αφιερώνει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, συνολικού ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων CAD (περίπου 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων USD), για να γίνει η πρώτη δύναμη στον κόσμο στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων, επενδύοντας το ιλιγγιώδες ποσό των πενήντα δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2026.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS