ΑρχικήinetRedmi Note 12: Event για παγκόσμια κυκλοφορία στις 23 Μαρτίου!

Redmi Note 12: Event για παγκόσμια κυκλοφορία στις 23 Μαρτίου!

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, η Xiaomi επιβεβαίωσε τελικά ότι τα smartphones της σειράς Redmi Note 12 θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως στις 23 Μαρτίου. Αυτή η συναρπαστική είδηση θα είναι ευπρόσδεκτη από τους απανταχού χρήστες smartphone που ανυπομονούν να αποκτήσουν τις νέες συσκευές. Η σειρά ήταν ήδη διαθέσιμη στην Κίνα και στην Ινδία.

Xiaomi Redmi

Η σειρά Redmi Note 12 κυκλοφόρησε στην Κίνα το Νοέμβριο του περασμένου έτους. Τον Ιανουάριο του 2023 έφτασε και στην αγορά της Ινδίας. Σε λίγες ημέρες, όμως, θα ξεκινήσει και η παγκόσμια κυκλοφορία, η οποία θα φέρει λογικά τα νέα smartphones και στην Ευρώπη.

Δείτε επίσης: Το πρώτο Wear OS 3 smartwatch της Xiaomi θα κυκλοφορήσει φέτος;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της ίδιας της Xiaomi, η οποία το ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Στις 23 Μαρτίου, μέσα από ένα ειδικό event, η Xiaomi θα παρουσιάσει σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο τα Redmi Note 12, Redmi Nοte 12 Pro και Redmi Nοte 12 Pro+. Με το σλόγκαν “Live Vivid”, η εταιρεία θέλει να δείξει και να κυκλοφορήσει τα τηλέφωνα σε περισσότερες αγορές.

Παραδόξως, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Επομένως δεν είναι σαφές σε ποιες αγορές απευθύνεται συγκεκριμένα αυτή η κυκλοφορία. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχει ανακοινωθεί από τον παγκόσμιο λογαριασμό Xiaomi στο Twitter, υποθέτουμε ότι θα είναι μια “παγκόσμια” κυκλοφορία.

Δείτε επίσης: Η Xiaomi δείχνει το νέο 300W φορτιστή της

Λογικά και τα τρία μοντέλα Redmi Note 12 θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες.

Redmi Note 12 23 Μαρτίου

Το Redmi Note 12 είναι διαφορετικό στην Ινδία από ό,τι στην Κίνα, και αυτή είναι πιθανώς η παραλλαγή που θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη. Τα Redmi Nοte 12 Pro και Redmi Note 12 Pro+ είναι πανομοιότυπα με τα αντίστοιχα κινεζικά.

Τα Xiaomi Redmi Note 12 Pro και 12 Pro+ έρχονται με τον Dimensity 1080 της MediaTek, ενώ το απλό 12 με τον Snapdragon 4 Gen 1 SoC της Qualcomm. Όσον αφορά τα “Pro” μοντέλα, έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά, με μία οθόνη OLED 6,6 ιντσών με Full HD+ ανάλυση και 120Hz refresh rate. Επίσης, και τα δύο τηλέφωνα έχουν διάφορες επιλογές και στη RAM.

Δείτε επίσης: Hello Kitty smartphone: Το Limited Edition μοντέλο της Xiaomi

Αν κρίνουμε από τις τιμές της εταιρείας γενικά, υποθέτουμε ότι οι συσκευές θα είναι αρκετά προσιτές. Θα μάθουμε περισσότερα στο event της Xiaomi στις 23 Μαρτίου, 17:00 ώρα Ελλάδος!

Πηγή: www.androidheadlines.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS