ΑρχικήinetΤο πρώτο Wear OS 3 smartwatch της Xiaomi θα κυκλοφορήσει φέτος;

Το πρώτο Wear OS 3 smartwatch της Xiaomi θα κυκλοφορήσει φέτος;

Χάρη στο Samsung Galaxy Watch 4, Watch 5 και το Google Pixel Watch, τα smartwatches Wear OS αξίζουν και πάλι τα χρήματά σας. Μπορείτε πλέον να αγοράσετε με σιγουριά οποιοδήποτε από τα καλύτερα Android smartwatches της αγοράς – η βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, οι επιδόσεις και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εγγυημένες. Αξιοποιώντας τη θριαμβευτική κυκλοφορία του Wear OS 3, η Xiaomi – βετεράνος στην κατασκευή fitness trackers και smartwatches που τροφοδοτούνται από το δικό της λειτουργικό σύστημα – μπορεί τώρα να αφήσει το στίγμα της σε αυτή την αγορά.

Wear OS 3 Xiaomi

Η σειρά Mi Band της Xiaomi έχει γίνει το πιο επιτυχημένο wearable της εκτός Κίνας, αλλά η εταιρεία κατασκευάζει και smartwatches που τροφοδοτούνται από το δικό της λειτουργικό σύστημα. Στο MWC 2023, παρουσίασαν το ολοκαίνουργιο Xiaomi Watch S1 Pro. Δυστυχώς όμως, αυτά τα ρολόγια δεν χρησιμοποιούν το Wear OS και με τη σειρά τους δεν έχουν πρόσβαση σε watch faces τρίτων ή εφαρμογές από το Play Store. Αυτό περιορίζει σημαντικά τις δυνατότητές τους σε σύγκριση με άλλες wearable επιλογές στην αγορά σήμερα.

Σύμφωνα με το 9to5Google, η Xiaomi δημιουργεί ένα smartwatch που θα τροφοδοτείται από το Wear OS 3. Επιπλέον, θα έχετε πλήρη πρόσβαση στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google – όπως το Play Store – και όλα θα διαχειρίζονται μέσω του Mi Fitness (Xiaomi Wear). Αυτό το ρολόι υπόσχεται να προσφέρει στους χρήστες μια απαράμιλλη εμπειρία από μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας σήμερα.

Το “Xiaomi Watch” της Xiaomi πρόκειται να είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι Wear OS 3, το οποίο μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση βλέποντας ότι άλλα προϊόντα της εταιρείας με το ίδιο brand δεν λειτουργούν με Wear OS. Αν και το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του παραμένει αβέβαιο και δεν έχει υπάρξει ακόμη ανακοίνωση των προδιαγραφών ή της εκτιμώμενης διάρκειας ζωής της μπαταρίας, φαίνεται ότι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε αυτό το smartwatch στα καταστήματα κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2021.

Μπορεί η Samsung και η Google να έχουν το πάνω χέρι στην αγορά του Wear OS 3, αλλά η Diesel και η Fossil προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές, αν και τα ρολόγια αυτά αρχικά κυκλοφόρησαν με το Wear OS 2. Με την είσοδο της Xiaomi σε αυτόν τον τομέα της τεχνολογίας, οι πελάτες θα αποκτήσουν πληθώρα επιλογών λόγω του καλύτερου ανταγωνισμού μεταξύ των κατασκευαστών. Επίσης, το TicWatch Pro 5 της Mobvoi είναι καθ’ οδόν μετά από μακρά αναμονή – φροντίστε να έχετε το νου σας γι’ αυτό!

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS