ΑρχικήinetWindows 12: Τι θα θέλαμε να δούμε στο επερχόμενο λειτουργικό σύστημα

Windows 12: Τι θα θέλαμε να δούμε στο επερχόμενο λειτουργικό σύστημα

Τα Windows 12 είναι η πιθανή συνέχεια των Windows 11, η οποία θα μπορούσε να έρθει νωρίτερα από ό, τι νομίζετε.

Δείτε επίσης: Windows 12: Θα κυκλοφορήσουν το 2024;

Windows 12

Οι φήμες υποδηλώνουν ότι το νέο λειτουργικό σύστημα, θα μπορούσε να φτάσει το 2024 και η πιθανότητα τα Windows 12 να ακολουθήσουν τόσο σύντομα μετά τα Windows 11, έχει ενθουσιάσει πολλούς χρήστες.

Όποτε κι αν κυκλοφορήσουν ωστόσο, θα θέλαμε να δούμε μια μεγαλύτερη εξέλιξη σε σύγκριση με αυτή που έφεραν τα Windows 11.

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι τα Windows 12, πιθανότατα θα κυκλοφορήσουν κάπου μέσα στο 2024 και μπορεί να είναι δωρεάν όπως και τα Windows 11.

Μπορεί ακόμα να μη γνωρίζουμε πολλά για τα Windows 12 ή αν η φημολογούμενη αναβάθμιση θα γίνει πραγματικότητα, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε τι θα θέλαμε να περιλαμβάνουν, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας.

1. Συγχώνευση των Skype και Teams στο MSN Messenger 12

Δεν είναι μυστικό ότι οι προσπάθειες της Microsoft για βιντεοκλήσεις και συνεργασία μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων ήταν το λιγότερο θεαματικές τα τελευταία χρόνια. Αν και υπάρχουν ορισμένες νέες δυνατότητες τόσο στο Teams όσο και στο Skype, εξακολουθεί να υπάρχει μια σύγχυση ως προς το ποια εφαρμογή πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Ιδανικά, τα Windows 12 θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν μια νέα αρχή, με την επιστροφή του MSN Messenger που θα κάνει τη δουλειά και των δύο αυτών εφαρμογών.

Δείτε ακόμα: Magniber ransomware: Στοχεύει χρήστες Windows μέσω fake security updates

2. Ζωντανή ταπετσαρία

Υπάρχουν παρόμοιες λειτουργίες σε iPhone και τηλέφωνα Android εδώ και μερικά χρόνια, με κινούμενες εικόνες να διασχίζουν την οθόνη των συσκευών. Αλλά για PC και Mac, υπάρχουν μόνο εφαρμογές τρίτων, όπως το Wallpaper Engine.

Για κάτι παρόμοιο στα Windows 12, η ​​Microsoft θα μπορούσε να εντείνει περαιτέρω τις προσπάθειές της στα θέματα, κάτι που έχει βελτιώσει στα Windows 11, χάρη στα σκοτεινά θέματα.

λειτουργικό σύστημα

3. Αποκλειστική εφαρμογή podcast

Αν και ήταν υπέροχο που είδαμε την επιστροφή του Windows Media Player από τη Microsoft, η ύπαρξη πρόσθετων λειτουργιών όπως τα podcast, φαίνεται να έχει ενισχύσει την δημοτικότητά του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα Windows 12 θα πρέπει να περιλαμβάνουν μια αποκλειστική εφαρμογή podcast που θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί σε άλλες πλατφόρμες, όπως το iOS και το Android, ώστε οι συνδρομές να συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές.

4. Streaming app

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές όπως το OBS και το Twitch που προσφέρουν τρόπους για να μεταδώσετε ροή όσων παίζετε ή παρακολουθείτε σε άλλους. Ωστόσο, αυτές οι εφαρμογές απαιτούσαν πάντα επιπλέον προσπάθεια για να βεβαιωθείτε ότι μεταδίδετε ροή στους θεατές σε καλή ποιότητα, με χαμηλό λανθάνοντα χρόνο.

Η διαχείριση πολλών εφαρμογών μόνο και μόνο για τον έλεγχο όλων αυτών, είναι πολλές φορές κουραστική. Γι’ αυτό τα Windows 12 θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την ύπαρξη μιας εφαρμογής που μπορεί να διαχειρίζεται τις ροές και τα περιφερειακά.

Δείτε επίσης: Το νέο attack framework Alchimist στοχεύει Windows, macOS, Linux

5. Συνοδευτική εφαρμογή για Android

Αυτό μπορεί να είναι μια επέκταση του Your Phone, της προσπάθειας της Microsoft να συγχρονίσει το κινητό σας με τα Windows. Αλλά όταν ανοίγετε αυτήν τη νέα εφαρμογή στα Windows 12, θα έχει μια διάταξη που θα θυμίζει το Windows Phone και τη διάταξη πλακιδίων του και θα επιτρέπει μια εμπειρία επιφάνειας εργασίας από το τηλέφωνό σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS