ΑρχικήinetΗ Apple αγωνίζεται με τα νέα μοντέλα ακουστικών υψηλών προδιαγραφών

Η Apple αγωνίζεται με τα νέα μοντέλα ακουστικών υψηλών προδιαγραφών

Η Apple κατασκευάζει τα δικά της high-end ακουστικά για να ανταγωνιστεί με την Sony και την Bose, αλλά σύμφωνα με νέα έκθεση, η εταιρεία αγωνίζεται με διάφορα ζητήματα σχεδιασμού που χτυπούν τα εσωτερικά πρωτότυπα.

Το Bloomberg γράφει ότι τα ακουστικά απευθύνονται ειδικά στην αγορά premium, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, η εταιρεία δυσκολεύεται να ολοκληρώσει το σχεδιασμό.

Δεν δόθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά η αναφερθείσα πηγή λέει ότι αυτό δεν είναι εντελώς ασυνήθιστο, καθώς παρόμοιες προκλήσεις αντιμετωπίστηκαν κατά το σχεδιασμό του HomePod, αν και δεν είναι σαφές εάν αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε καθυστέρηση των ακουστικών ή όχι.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι το έργο για αυτό το νέο ακουστικό είναι “on-off- όλο το περασμένο έτος”, και επί του παρόντος εξετάζονται όλες οι επιλογές, συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της εξοντώσεως του έργου εντελώς. Υπάρχει όμως η πιθανότητα ότι η Apple θα αξιολογήσει και άλλα σχέδια.

Όσο για τις ιδιαιτερότητες του ακουστικού, λείπουν σχεδόν εξ ολοκλήρου, αν και προηγούμενες αναφορές υποδεικνύουν ότι υπάρχει μια καλή ευκαιρία η Apple πρόκειται για λειτουργίες όπως ασύρματη υποστήριξη και τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Αυτό είναι κάτι που αναμένεται από τα high-end ακουστικά, αλλά το Bloomberg ισχυρίζεται ότι η ασύρματη λειτουργία αντιστοίχισης παρόμοια με αυτή των AirPods είναι πιθανό να προσφερθεί.

Η Apple προσπαθεί να ανταγωνιστεί τη Bose και τη Sony με αυτό το νέο προϊόν, οπότε η τιμολόγηση θα μπορούσε να είναι παρόμοια με τις συσκευές ναυαρχίδων, οι οποίες σήμερα είναι περίπου 350 δολάρια. Η Apple προφανώς χρεώνει ένα ασφάλιστρο για τα ακουστικά, και ορισμένες πηγές υποδηλώνουν ότι μια τιμή $ 500 είναι πολύ πιθανή.

Όπως και με τα πάντα της Apple, η εταιρεία δεν έχασε ούτε μια υπαινιγμό για ένα νέο ακουστικό high-end, αλλά περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να εμφανιστούν τους ερχόμενους μήνες. Ο στόχος φαίνεται τώρα να είναι η εορταστική περίοδος του 2018, οπότε η Apple θα μπορούσε τουλάχιστον να κάνει προεπισκόπηση των ακουστικών το φθινόπωρο όταν θα κυκλοφορήσει και η νέα γενιά του iPhone.

Apple

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS