ΑρχικήinetElite Dangerous Exploit προσφέρει 1 εκατομμύριο credits τη μέρα

Elite Dangerous Exploit προσφέρει 1 εκατομμύριο credits τη μέρα

Το Elite Dangerous είναι ένα τεράστιο και πολύ περίπλοκο παιχνίδι και σχεδόν πάντα υπάρχουν κάποια exploits που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βγάλετε πολλά χρήματα, πολύ γρήγορα. Δεδομένου ο εξοπλισμός είναι αρκετά ακριβός, οι απαιτούμενες πιστώσεις μπορεί να είναι σωτήριες.

Από την άλλη πλευρά, οι πιστώσεις είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της εξίσωσης. Πολλά άλλα αντικείμενα δεν μπορούν να αγοραστούν και οι χρήστες πρέπει να δουλέψουν πραγματικά σκληρά για να βρουν αυτό που θέλουν και σε αυτή τη περίπτωση τα λεφτά δεν πρόκειται να βοηθήσουν.Elite Dangerous

Μερικοί από τους παίκτες της κοινότητας Elite Dangerous παίρνουν πολύ σοβαρά τους ρόλους τους και ο Commander μέσω δημοσίευσης του στα επίσημα φόρουμ, εξήγησε πώς ένα συγκεκριμένο exploit επιτρέπει στους ανθρώπους να κερδίζουν περίπου 100 εκατομμύρια μονάδες ανά ώρα. Επομένως, ένας παραγωγικός παίκτης θα μπορούσε γρήγορα να λάβει ένα δισεκατομμύριο την ημέρα.

Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι δεν ήταν όλοι στην κοινότητα ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι το “μυστικό” τους είχε αποκαλυφθεί στους προγραμματιστές.

Το exploit εξακολουθεί να υπάρχει και εξελίσσεται μέσω πολλαπλών αποστολών για τον καθαρισμό των 37 Ursae Majoris Silver Creative Sentry Skimmers. Να σημειώσουμε ότι η αποστολή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί γρήγορα και με ελάχιστες προσπάθειες.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε πριν ο προγραμματιστής το διακόψει, η θέση εκκίνησης είναι 37 Ursae Majoris 6 D – Kirtley Observatory. Να σημειώσουμε ότι στη τοποθεσία αυτή εγγράφηκαν περίπου 10.000 παίκτες σε μια μέρα.

Αν δεν προλάβατε να ασχοληθείτε όσο πρέπει, μην απελπίζεστε. Κάποιο άλλο exploit θα κάνει την εμφάνιση του πολύ σύντομα. Ή μπορείτε εσείς οι ίδιοι να εργαστείτε πάνω σε αυτό. Είναι επιλογή σου.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS