ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε Kernel Exploit για το Sony PS4 Firmware 4.05

Κυκλοφόρησε Kernel Exploit για το Sony PS4 Firmware 4.05

 Sony PS4: Αυτή τη χρονιά ο Άγιος Βασίλης έχει ένα ιδιαίτερο δώρο για όλους τους PlayStation gamers.

Ο προγραμματιστής SpecterDev κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα πλήρως λειτουργικό kernel exploit για το PlayStation 4 (firmware 4.05) – σχεδόν δύο μήνες μετά την αποκάλυψη των τεχνικών λεπτομερειών του από την Team Fail0verflow.

Το exploit που διατίθεται στο Github ονομάζεται “nameobj” και επιτρέπει στους χρήστες της κονσόλας να εκτελούν αυθαίρετο κώδικα στο PlayStation κάνοντας τροποποιήσεις στο jailbreaking και στο πυρήνα του συστήματος.Sony PS4

Αν και το PS4 exploit δεν περιλαμβάνει τον κώδικα Jailbreak, μπορείτε να αναπτύξετε ένα πλήρες jailbreak exploit χρησιμοποιώντας το. Η λειτουργία Jailbreaking επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν προσαρμοσμένο κώδικα στην κονσόλα και να εγκαθιστούν mods, εξαπατήσεις, εφαρμογές τρίτων και παιχνίδια που συνήθως δεν είναι δυνατά λόγω των μηχανισμών κατά της πειρατείας που εμπλέκονται στο Sony PlayStation.

«Αυτή η έκδοση, ωστόσο, δεν περιέχει κανέναν κώδικα που να σχετίζεται με την καταστροφή μηχανισμών κατά της πειρατείας ή με τη λειτουργία του homebrew.» δήλωσε ο SpecterDev. «Αυτό το exploit περιλαμβάνει έναν φορτωτή που ψάχνει για τα ωφέλιμα φορτία στη θύρα 9020 και τα εκτελεί μετά την παραλαβή τους.» συνέχισε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μερικοί χρήστες μπορεί να αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα κατά την λειτουργία.

Αυτό το exploit είναι πραγματικά σταθερό κατά 95%. Το WebKit και ο πυρήνας κρασάρουν σπάνια. Δημιουργήθηκε ένα patch έτσι ώστε το kernel exploit να τρέξει μόνο μία φορά στο σύστημα.

Όσοι από εσάς διαθέτετε παλαιότερη έκδοση στο Sony PS4 από την 4.05, μπορείτε απλά να ενημερώσετε την κονσόλα σας και να επωφεληθείτε από το exploit. Φυσικά, η Sony δεν είναι ευχαριστημένη από αυτή την κατάληξη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS