ΑρχικήinetNothing Ear (2): Έρχονται τον Μάρτιο!

Nothing Ear (2): Έρχονται τον Μάρτιο!

Τα ακουστικά Nothing Ear (2) είναι έτοιμα να ανέβουν στη σκηνή, καθώς το πολυαναμενόμενο λανσάρισμά τους έχει οριστεί για τις 22 Μαρτίου! Πάρτε στα χέρια σας αυτό το πρωτοποριακό νέο προϊόν και ζήστε την εμπειρία του κρυστάλλινου ήχου όπως ποτέ άλλοτε.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του πρωτοποριακού Nothing Phone (1) με Android είναι καθ’ οδόν και ενώ περιμένουμε περισσότερα νέα για αυτή την επαναστατική συσκευή, η startup με έδρα το Λονδίνο επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει τα ακουστικά Ear (2) δεύτερης γενιάς σε μια εκδήλωση που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22 Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Αναφορές: iPhone 11 “άντεξε” μια εβδομάδα μέσα σε λίμνη

Το μόνο που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι μια μυστηριώδης εικόνα ενός σκαθαριού με ένα διαφανές περίβλημα για τα ακουστικά Bluetooth. Παλαιότερες φήμες αναφέρουν ότι ο σχεδιασμός αυτού του Ear (1) παραμένει ανέπαφος, αν και με κάποιες μικρές τροποποιήσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση του Nothing Ear (2).

Nothing Ear (2): Έρχονται τον Μάρτιο!
Nothing Ear (2): Έρχονται τον Μάρτιο!

Το πρώτο προϊόν από την εταιρεία που ανήκει στον Carl Pei, το Nothing Ear (1), είχε εντυπωσιακή εμφάνιση και Active Noise Cancellation σε ελκυστική τιμή. Το Google Fast Pair ήταν ένα άλλο μπόνους που απευθυνόταν στους χρήστες Android, οπότε δεν είναι περίεργο γιατί ο κόσμος ήθελε να τα ελέγξει. Όταν όμως ήρθε το Nothing Ear (2) στα τέλη του 2022, οι τιμές αυξήθηκαν ξαφνικά από 99 σε 149 δολάρια, με την έκδοση Stick να προσφέρεται αντί για 99 δολάρια- αυτό οδήγησε το κόστος σε άνοδο, οδηγώντας μας σε αβεβαιότητα για το τι ακριβώς θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα – αλλά για ένα πράγμα μπορούμε να είμαστε σίγουροι, είναι ο κομψός σχεδιασμός του!

Ισχυρές ενδείξεις υποδηλώνουν ότι η Nothing αναπτύσσει ένα ηχείο, αν και το teaser για το λανσάρισμα του Ear (2) δεν το επιβεβαιώνει. Ωστόσο, τόσο η σελίδα του livestream όσο και οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονται σε “καλύτερο ήχο” και βελτιωμένη “καθαρότητα”, υποδηλώνοντας ότι σύντομα μπορεί να δούμε κάποιες αξιοσημείωτες βελτιώσεις στον ήχο όταν κυκλοφορήσουν επίσημα το προϊόν τους.

Nothing Ear (2): Έρχονται τον Μάρτιο!
Nothing Ear (2): Έρχονται τον Μάρτιο!

Δείτε επίσης: Το πρώτο Wear OS 3 smartwatch της Xiaomi θα κυκλοφορήσει φέτος;

Αν και δεν έχουμε ακόμη λάβει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις βελτιώσεις του Nothing Ear (2), οι εικόνες που διέρρευσαν φαίνεται να δείχνουν ότι το μικρόφωνο που είναι υπεύθυνο για την ισχυρή λειτουργία ακύρωσης θορύβου έχει αναδιαταχθεί προκειμένου να βελτιωθεί αυτό το περιζήτητο χαρακτηριστικό. Αλλά με βάση τη σημερινή εικόνα που αποκαλύφθηκε, φαίνεται ότι το μέγεθος και η μορφή της θήκης φόρτισης αυτών των ακουστικών θα είναι πανομοιότυπα με αυτή του προκατόχου τους, σε αντίθεση με το κυλινδρικό σχήμα που έχουν αυτά που χρησιμοποιούνται με τα ακουστικά Nothing (stick).

Εγγραφείτε τώρα για κρίσιμες πληροφορίες και καθοδήγηση ενόψει της εκδήλωσης έναρξης του Nothing Ear (2), που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου στις 3 μ.μ. GMT ή στις 10 π.μ. EST στο nothing.tech!

Πηγή: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS