ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαYou.com: Ο νέος ανταγωνιστής της Microsoft και Google

You.com: Ο νέος ανταγωνιστής της Microsoft και Google

Το You.com τα βάζει με τους μεγάλους γίγαντες της βιομηχανίας, τη Google και τη Microsoft, με μια επαναστατική τεχνολογία αναζήτησης!

Σήμερα, η You.com, η νεοσύστατη επιχείρηση μηχανών αναζήτησης με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, παρουσίασε το νέο επαναστατικό σύστημα “πολυτροπικής συνομιλιακής τεχνητής νοημοσύνης”: YouChat 2.0! Αυτό το άλμα προόδου στην τεχνολογία αναζήτησης στο διαδίκτυο είναι ένα παράθυρο στον τρόπο με τον οποίο θα αλληλεπιδρούμε με τις πληροφορίες και το διαδίκτυο στο μέλλον. Με αυτή την ενημέρωση, μπορείτε να περιμένετε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία όσον αφορά την αναζήτηση στο διαδίκτυο – μια εμπειρία που υπερβαίνει ό,τι είναι διαθέσιμο σήμερα στην αγορά!

Όπως παρατηρεί εύστοχα ο Richard Socher, ιδρυτής της You.com, η εταιρεία του είναι ένας Δαβίδ που αντιμετωπίζει δύο Γολιάθ της αναζήτησης: Google και Microsoft. Του αρέσει επίσης να μας θυμίζει ότι η You.com ανέπτυξε τη μηχανή αναζήτησης που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη τον Δεκέμβριο, προτού οι άλλοι μεγάλοι παίκτες προλάβουν να κάνουν σχετικές ανακοινώσεις. Αυτό δείχνει πόσο μπροστά ήταν η You.com στην εφαρμογή της τεχνολογίας!

You.com: Ο νέος ανταγωνιστής της Microsoft και Google
You.com: Ο νέος ανταγωνιστής της Microsoft και Google

Σήμερα, η εταιρεία παρουσιάζει ένα ακόμη πιο εκτεταμένο σύστημα πολυτροπικής αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις απαντήσεις που βασίζονται σε κείμενο, μπορεί να προσφέρει λύσεις και με οπτικά στοιχεία! Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ρωτήσετε “Ποια εταιρεία έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς CRM;” Όχι μόνο θα λάβετε την απάντηση “Salesforce“, αλλά αν συνεχίσετε με την ερώτηση “Ποια είναι η τιμή της μετοχής της Saleforce;” Θα σας παρασχεθεί ένα αντίστοιχο διάγραμμα αντί για απλό κείμενο.

Δείτε επίσης: Πώς θα χρησιμοποίησετε το ChatGPT AI chatbot σε Android

Ο Socher πιστεύει ότι αυτή η τεχνολογία αναζήτησης με βάση τη συνομιλία αποτελεί τεράστια βελτίωση, θέτοντας την εταιρεία του στην πρωτοπορία των πολύ μεγαλύτερων ανταγωνιστών της. “Με την εφαρμογή αποθεμάτων μας ακριβώς μέσα στη συνομιλία σας, δεν χρειάζεται πλέον να μαντεύετε ή να επινοείτε αριθμούς όπως άλλα γλωσσικά μοντέλα”, δήλωσε στο TechCrunch.

Πιστεύει ότι αυτή είναι μια πιο αποτελεσματική προσέγγιση για την απάντηση σε τέτοιου είδους έρευνες, και ότι αυτές οι διάφορες μέθοδοι μπορούν να εφαρμοστούν και σε άλλες περιπτώσεις ανάλογα με το πλαίσιο. “Είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για τα εκτεταμένα γλωσσικά μοντέλα να γίνουν πολυτροπικά με τη χρήση κειμένου, κώδικα, πινάκων, γραφημάτων, εικόνων και διαδραστικών στοιχείων”, ανέφερε. “Επιπλέον, είναι συχνά η πιο ιδανική διαδρομή για την παροχή ακριβών απαντήσεων – καλύτερα από ό,τι θα μπορούσε να κάνει ποτέ οποιαδήποτε μεμονωμένη μορφή κειμένου”

You.com: Ο νέος ανταγωνιστής της Microsoft και Google
You.com: Ο νέος ανταγωνιστής της Microsoft και Google

Στο τέλος του 2020, η You.com γεννήθηκε με την αποστολή να αποδείξει ότι υπάρχει αρκετός χώρος στην αγορά μηχανών αναζήτησης για μία ακόμη – μία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και έχει καινοτόμο πλεονέκτημα έναντι άλλων ανταγωνιστών. Και προφανώς, αυτή η ιδέα βρίσκει ανταπόκριση, καθώς στις μέρες μας, οι άνθρωποι αναζητούν κάτι νέο από μια μηχανή αναζήτησης – κάτι που οι σημερινοί ηγέτες του κλάδου δεν μπορούν να τους προσφέρουν.

Το περασμένο καλοκαίρι, κατά την έναρξη του γύρου χρηματοδότησης της εταιρείας του ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων, μοιράστηκε με το TechCrunch ότι η You.com θα μπορούσε να είναι το πολικό αντίθετο της Google!

Προς το παρόν, ο Socher διστάζει να αποκαλύψει την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από τη μηχανή αναζήτησης του οργανισμού του, επειδή φοβάται ότι οι ανταγωνιστές θα την εκμεταλλευτούν. Παρ’ όλα αυτά, έχει δηλώσει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα μοιραστεί με όλους μας τι συνθέτει τη μυστική του φόρμουλα για την κατασκευή της ασύγκριτης ανάλυσης αναζήτησης.

Αποκαλύπτει ότι η εταιρεία σημειώνει ραγδαία αύξηση και παρουσιάζει διψήφια ποσοστά ανάπτυξης μήνα με το μήνα, με εκατομμύρια χρήστες να την επισκέπτονται καθημερινά. Ενώ εξετάζει τις επιλογές για την κερδοφορία, αυτή η πλατφόρμα δεν θα είναι κάτι σαν το Google ή το Bing.

Δείτε επίσης: Microsoft Patch Tuesday Φεβρουαρίου: Διορθώνει πάνω από 75 ευπάθειες

Ο Socher υποστήριξε ότι η Microsoft είναι σε καλύτερη θέση από την Google για να αντιμετωπίσει τους πιθανούς κινδύνους της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης και θα επωφεληθεί από τις άλλες πηγές εσόδων της. Επιπλέον, λανσάρουν μια διεπαφή συνομιλίας AI παρόμοια με το ChatGPT – κάτι που η You.com έχει κάνει από πέρυσι – αποδεικνύοντας περαιτέρω τη δέσμευσή τους να ξεπεράσουν τις όποιες καταιγίδες σχετίζονται με αυτή τη νέα τεχνολογία.

You.com: Ο νέος ανταγωνιστής της Microsoft και Google
You.com: Ο νέος ανταγωνιστής της Microsoft και Google

Σήμερα, η επαναστατική ενημερωμένη έκδοση YouChat 2.0 εγκαινιάζεται στην υπάρχουσα πύλη συνομιλιών από τον Δεκέμβριο, μεταμορφώνοντας και βελτιώνοντας την εμπειρία αναζήτησης στο διαδίκτυο όπως ποτέ άλλοτε!

Αρχικά, τα αποτελέσματα αναζήτησης ενσωματώνουν πλέον ένα ευρύ φάσμα ενσωματωμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης που δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν περιεχόμενο απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτό περιλαμβάνει τον προγραμματισμό, τη δημιουργία κειμένου και την παραγωγή εικόνων.

Επιπλέον, το YouChat 2.0 παρέχει μια διαδραστική εμπειρία που συνδυάζει την ευκολία της συνομιλίας με ολοκληρωμένο περιεχόμενο από δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Reddit, το TikTok, το StackOverflow, η Wikipedia και άλλα.

Τελικά, το σύστημα παρέχει στους χρήστες ακριβείς πληροφορίες και παραθέτει αξιόπιστες πηγές. Αυτό προσθέτει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης που συνήθως λείπει από τις παραδοσιακές μηχανές αναζήτησης.

Παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες ελλείψεις όσον αφορά τις προκαταλήψεις του γλωσσικού μοντέλου, η You.com λαμβάνει ενεργά μέτρα για την αύξηση της αξιοπιστίας και της αναζήτησης.

Πηγή: techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS