ΑρχικήinetPokemon Scarlet και Violet: Μεγαλύτερες πωλήσεις από ποτέ

Pokemon Scarlet και Violet: Μεγαλύτερες πωλήσεις από ποτέ

Τα Pokemon Scarlet και Violet όχι μόνο πούλησαν το εντυπωσιακό ποσό των 10 εκατομμυρίων μονάδων μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες από την κυκλοφορία τους, αλλά κατάφεραν επίσης να επιτύχουν “το υψηλότερο επίπεδο πωλήσεων παγκοσμίως για οποιοδήποτε λογισμικό σε οποιαδήποτε πλατφόρμα της Nintendo” – όλα μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε το Nintendo Switch Update 15.0.1

Pokemon Scarlet και Violet

Στις 18 Νοεμβρίου 2022, τα Pokemon Scarlet και Violet κυκλοφόρησαν παγκοσμίως και περιλαμβάνουν τόσο τα ψηφιακά όσο και τα φυσικά αντίτυπα.

Η δεύτερη κυκλοφορία της σειράς Pokemon συνεχίζει την επιτυχία των προηγούμενων παιχνιδιών Pokemon Sword και Shield. Για σύγκριση, το Sword and Shield πούλησε πάνω από έξι εκατομμύρια μονάδες την πρώτη εβδομάδα, ξεπερνώντας το ρεκόρ του προηγούμενου τίτλου του Switch κατά 2,5 φορές.

Από το 2017, το Switch έχει δει πολλούς τίτλους Pokemon, όπως το Pokemon: Let’s Go, Pikachu! και Let’s Go Eevee!, καθώς και πιο πρόσφατες κυκλοφορίες όπως τα Brilliant Diamond και Shining Pearl και Pokemon Legends: Arceus.

Το Nintendo Switch είναι μια δημοφιλής κονσόλα που κυκλοφόρησε το 2017, με πολλά επιτυχημένα παιχνίδια να έχουν κυκλοφορήσει από τότε για αυτήν. Μετά την πανδημία του COVID-19 που προκάλεσε την απομόνωση των ανθρώπων σε κλειστούς χώρους, υπήρξε μια αξιοσημείωτη αύξηση της δημοτικότητας της κονσόλας, καθώς οι άνθρωποι στρέφονται στα βιντεοπαιχνίδια για ψυχαγωγία.

Δείτε ακόμα: Τώρα μπορείτε να παίζετε παιχνίδια Nintendo σε συσκευές Apple

Nintendo

Παρά τα σημαντικά τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε, τα Pokemon Scarlet και Violet έφτασαν σε αυτούς τους αριθμούς πωλήσεων. Συνολικά, το ίδιο το παιχνίδι φαίνεται να είναι αρκετά ιδιαίτερο.

Μετά από μερικά χρόνια πειραματισμών στο Switch, η Game Freak βρήκε επιτέλους μια φόρμουλα ανοιχτού κόσμου για το παιχνίδι Pokemon που επανεφευρίσκει με επιτυχία τον τρόπο με τον οποίο παίζεται το παιχνίδι, ενώ παραμένει πιστή στη νοσταλγική ιδέα της παιδικής ηλικίας που εξερευνάται σε οράματα περιπέτειας και συλλογής χαριτωμένων τεράτων.

Δείτε επίσης: Τέλος η σύνδεση σε Nintendo account μέσω Facebook και Twitter

Παρόλο που ο νέος σχεδιασμός είναι συναρπαστικός από πολλές απόψεις, οι απαράδεκτες επιδόσεις μειώνουν την εμπειρία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS