ΑρχικήGamingThe Witcher 3: Η CD Projekt Red επιδεικνύει την next-gen έκδοση

The Witcher 3: Η CD Projekt Red επιδεικνύει την next-gen έκδοση

Το The Witcher 3 λαμβάνει μια σημαντική next-gen αναβάθμισ ενώ υπάρχουν πλάνα από τις εκδόσεις PlayStation 5 και Xbox Series.

Επιτέλους, μετά από μεγάλη αναμονή, η CD Projekt Red αποκάλυψε πλάνα από το gameplay των εκδόσεων The Witcher 3: Wild Hunt για PlayStation 5 και Xbox Series. Επιπλέον, αποκάλυψαν και κάθε αναβάθμιση που θα έρθει στην next-gen έκδοση του RPG του 2015.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου livestream στο twitch, οι προγραμματιστές της CD Projekt Red αποκάλυψαν μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο The Witcher 3 στις 14 Δεκεμβρίου. Αυτά περιλαμβάνουν αναβαθμισμένα γραφικά, ολοκαίνουργιες αποστολές, cross-progression και πολλά άλλα.

Το νέο βελτιωμένο παιχνίδι role playing όχι μόνο φαίνεται καλύτερο, με υφές 4K και λεπτομερή μοντέλα χαρακτήρων, αλλά προσφέρει επίσης εφέ φωτισμού με τεχνολογία ray-tracing. Αυτές οι αισθητικές αναβαθμίσεις κάνουν τον Geralt να δείχνει πιο ωραίος από ποτέ. Και ακόμη και οι αντανακλάσεις του νερού έχουν γίνει πιο όμορφες!

Δείτε επίσης: Τίτλοι τέλους για το Deus Ex Go και άλλα παιχνίδια της Square Enix

The Witcher 3: Η CD Projekt Red επιδεικνύει την next-gen έκδοση

Η CD Projekt Red επιβεβαίωσε ότι νέες ρυθμίσεις γραφικών θα προστεθούν, επιτρέποντας στους παίκτες να επιλέξουν μεταξύ 30 fps με ray tracing ή 60 fps χωρίς. Αυτό θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις κονσόλες επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένου του Xbox Series S. Με την ενημέρωση του The Witcher 3, οι παίκτες θα έχουν περισσότερες επιλογές και ελευθερία όταν πρόκειται να επιλέξουν την ποιότητα γραφικών και το framerate τους.

Η σειρά The Witcher του Netflix έχει επίσης επεκταθεί σε μια δική της αποστολή, η οποία ανταμείβει τον παίκτη με πανοπλία βασισμένη στην εκδοχή του Geralt του Henry Cavill. Μια εναλλακτική στολή έχει επίσης προστεθεί για τον Dandelion, κάνοντάς τον να μοιάζει με τον Jaskier από τη σειρά.

Για τον υπολογιστή, η ενημέρωση επόμενης γενιάς του The Witcher 3 προσθέτει ray tracing μαζί με πιο εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής και μια νέα λειτουργία φωτογραφιών. Επιπλέον, προστίθεται μια νέα γωνία κάμερας για το gameplay που μιμείται το αρχικό τρέιλερ αποκάλυψης του The Witcher 3, τοποθετώντας τον Geralt πιο κοντά στην κάμερα.

Η εταιρεία πρόσθεσε επίσης ορισμένα φιλικά προς τους αρχάριους χαρακτηριστικά προσβασιμότητας, όπως η επιλογή για την ενεργοποίηση του αυτόματου sprint στο αριστερό joystick και πρόσθετες ρυθμίσεις υποτίτλων.

The Witcher 3: Η CD Projekt Red επιδεικνύει την next-gen έκδοση
The Witcher 3: Η CD Projekt Red επιδεικνύει την next-gen έκδοση

Δείτε επίσης: Gaming στο net Vs gaming στο σπίτι. Ποιο προτιμάς;

Εκτός από την επίλυση διαφόρων σφαλμάτων και προβλημάτων απόδοσης, η CD Projekt Red έχει επίσης βελτιώσει τα μοντέλα των φυτών και άλλων χαρακτηριστικών στο φόντο του παιχνιδιού.

Η ενημέρωση επόμενης γενιάς του The Witcher 3 υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε πέρυσι, αλλά αναβλήθηκε δύο φορές. Ένα στούντιο που ονομάζεται Saber Interactive ήταν υπεύθυνο για την ανάπτυξη της νέας έκδοσης. Η CD Projekt Red ανέλαβε την ανάπτυξη τον Απρίλιο του 2022 και υποσχέθηκε ότι το παιχνίδι δεν ήταν πολύ δύσκολο να αναπτυχθεί. Φαίνεται ότι η CD Projekt Red θα πετύχει τον στόχο της, αφού ανακοίνωσε την ημερομηνία του Δεκεμβρίου νωρίτερα τον Νοέμβριο.

Η ενημέρωση για την επόμενη γενιά του The Witcher 3 θα είναι διαθέσιμη στις 14 Δεκεμβρίου. Δεν πρόκειται για remake, αλλά θα μπορούσε να αξίζει να το ελέγξετε αν είστε νέοι στα παιχνίδια The Witcher ή αν δεν έχετε παίξει το The Witcher 3 εδώ και χρόνια.

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS