ΑρχικήinetΤα νέα accounts δεν θα μπορούν να αποκτήσουν το Twitter Blue

Τα νέα accounts δεν θα μπορούν να αποκτήσουν το Twitter Blue

Το πρόσφατο σύνθημα του Twitter φαίνεται να είναι μια αναδρομή στο “move fast and break things”, ειδικά υπό τον νέο CEO Elon Musk. Το τελευταίο θύμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η μόλις εισαχθείσα μηνιαία βαθμίδα Twitter Blue των 8 δολαρίων, η οποία υποτίθεται ότι θα περιελάμβανε ένα λαμπερό “επαληθευμένο” σήμα ελέγχου παρόμοιο με αυτό που το Twitter συνήθιζε να μοιράζει μόνο σε διάσημους λογαριασμούς. Ωστόσο, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, το Twitter ενημέρωσε τη σελίδα πληροφοριών του για το Twitter Blue για να μιλήσει για το πώς τυχόν νεοδημιουργημένοι λογαριασμοί δεν θα μπορούν προς το παρόν να αποκτήσουν το “verified” σήμα.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το Twitter Blue subscription: Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το πολυπόθητο μπλε “verified” σήμα στο Twitter προοριζόταν για διασημότητες, δημόσια πρόσωπα και επιχειρήσεις. Αλλά τώρα, με την εισαγωγή του Twitter Blue, οποιοσδήποτε μπορεί να έχει αυτό το μπλε σήμα – με το αντίτιμο των οκτώ δολαρίων. Το Twitter Blue είναι μια μηνιαία συνδρομή επί πληρωμή που προσθέτει ένα μπλε σήμα “verified” στο λογαριασμό σας και προσφέρει έγκαιρη πρόσβαση σε επιλεγμένες νέες λειτουργίες, όπως το Tweet Edit.

Δείτε επίσης: Το Twitter θέλει να φέρει πίσω κάποιους απολυμένους υπαλλήλους

Twitter Blue

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα παρακάτω ισχύουν αυτή την στιγμή αλλά δεν ξέρουμε για πόσο καθώς το Twitter κάνει συνεχώς δοκιμές/αλλαγές με τον Musk να δηλώνει ότι η εταιρεία θα κάνει “πολλά χαζά πράγματα τους επόμενους μήνες” με στόχο τον γρήγορο πειραματισμό βάσει των αποτελεσμάτων.

Δείτε επίσης: Mastodon: Ραγδαία αύξηση χρηστών λόγω αγοράς του Twitter από Elon Musk

Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η ετικέτα του “official” λογαριασμού που το Twitter παρείχε σε οργανισμούς όπως ειδησεογραφικά πρακτορεία και άτομα υψηλού προφίλ όπως πολιτικοί και influencers. Ωστόσο, το πρόγραμμα αυτό διήρκεσε μόνο λίγες ώρες προτού ακυρωθεί.

Το μπλοκάρισμα των νέων λογαριασμών που προσπαθούν να εγγραφούν στο Blue φαίνεται να προκαλείται από την προηγούμενη κατάχρηση της επαλήθευσης που είχε θέσει σε εφαρμογή ο Musk.

Δείτε επίσης: Kathy Griffin: Ban από Twitter επειδή υποδύθηκε τον Elon Musk

Ένας τρόπος με τον οποίο το Twitter προσπαθεί να μειώσει τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών είναι να μην δίνει στους νέους λογαριασμούς το blue check. Αυτό δεν σταματά όλες τις υποκλοπές λογαριασμών, αλλά είναι μια αρχή. Δεν είναι σαφές πώς το Twitter θα το αποτρέψει αυτό μακροπρόθεσμα, αλλά πιθανότατα θα δοκιμάσει διάφορες λύσεις και θα δει τι λειτουργεί καλύτερα.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS