ΑρχικήGamingΗ Google ξεκινά τις επιστροφές χρημάτων για το Stadia

Η Google ξεκινά τις επιστροφές χρημάτων για το Stadia

Μετά την επιβεβαίωση του τερματισμού του Stadia στις 18 Ιανουαρίου, η Google επεξεργάζεται τις επιστροφές χρημάτων για την υπηρεσία.

Την Τετάρτη, η εταιρεία άρχισε να επεξεργάζεται επιστροφές χρημάτων για παιχνίδια, πρόσθετο περιεχόμενο και χρεώσεις συνδρομής που αγοράστηκαν μέσω του Stadia Store, σύμφωνα με μια ενημερωμένη ανακοίνωση στον ιστότοπο υποστήριξης της Google.

Ωστόσο, η ανακοίνωση ανέφερε ότι οι συνδρομές Stadia Pro που εκδόθηκαν πριν από τις 29 Σεπτεμβρίου δεν επιστρέφονται. “Οι παίκτες που είχαν ενεργή συνδρομή στο Stadia Pro από τις 29 Σεπτεμβρίου 2022 δεν θα χρεωθούν για πρόσβαση στο Pro Library ή άλλα δικαιώματα συνδρομής κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπής λειτουργίας”, προσθέτει το FAQ.

Το Stadia Pro ήταν η συνδρομητική υπηρεσία των 10 δολαρίων το μήνα που έδινε στους χρήστες πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών ενώ η υπηρεσία ήταν σε λειτουργία.

Η Google ξεκινά τις επιστροφές χρημάτων για το Stadia
Η Google ξεκινά τις επιστροφές χρημάτων για το Stadia

Δείτε επίσης: Google Stadia: Η gaming υπηρεσία κλείνει στις 18 Ιανουαρίου 2023

Σύμφωνα με το FAQ για την ανακοίνωση του Google Stadia, το Stadia θα επιχειρήσει να επιστρέψει αυτόματα τα χρήματα της κάθε αγοράς, ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση της αγοράς. Εάν για κάποιο λόγο αυτό δεν είναι δυνατό, οι πελάτες θα λάβουν οδηγίες μέσω email στον Google λογαριασμό τους σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης μιας εναλλακτικής μεθόδου επιστροφής χρημάτων.

Ωστόσο, εάν διαγράψατε τον λογαριασμό σας στο Gmail, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του Google Stadia.

Όσοι αγόρασαν 20 ή λιγότερα παιχνίδια Stadia θα λάβουν ένα μεμονωμένο email για κάθε μία από αυτές τις συναλλαγές. Όποιος αγόρασε 21 ή περισσότερα παιχνίδια θα λάβει ένα μόνο email που θα συνοψίζει όλες τις προσπάθειες επιστροφής χρημάτων.

Η Google ξεκινά τις επιστροφές χρημάτων για το Stadia
Η Google ξεκινά τις επιστροφές χρημάτων για το Stadia

Όσοι ελπίζουν να λάβουν κάποια από τα χρήματά τους πίσω εγκαίρως για τις γιορτές μπορεί να μπουν στον πειρασμό να καλέσουν την υποστήριξη πελατών, αλλά η Google είπε ότι δεν πρόκειται να επισπεύσει τη διαδικασία. Η Google είπε ότι η πλειονότητα των επιστροφών χρημάτων του Stadia θα διεκπεραιωθεί έως τις 18 Ιανουαρίου 2023.

Δείτε επίσης: Η Microsoft υπονοεί ότι θα υποστηρίζει το Call of Duty στο PlayStation για πάντα

Εάν ήσασταν χρήστης του Stadia που δεν θέλει να χάσει τα αποθηκευμένα παιχνίδια του όταν η υπηρεσία κλείσει, αρκετοί προγραμματιστές και εκδότες, συμπεριλαμβανομένων των Ubisoft, Bungie, I/O Interactive, CD Projekt Red, Rockstar Games και Bethesda, έχουν ανακοινώσει σχέδια για εξαγωγή των δεδομένων σε άλλες πλατφόρμες. Η Ubisoft θα μεταφέρει τόσο την πρόοδο των παιχνιδιών του Stadia όσο και τις αγορές των τίτλων σε υπολογιστή, εκτός από τους πελάτες που θα λαμβάνουν επιστροφές χρημάτων από την Google.

Πηγή: techspot.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS