ΑρχικήUpdatesΗ Google βελτιώνει τον Chrome για Android tablets

Η Google βελτιώνει τον Chrome για Android tablets

Η Google έχει στρέψει την προσοχή της στα tablets με τη σημερινή ενημέρωση του Chrome σε Android, η οποία εστιάζει στη βελτίωση της πλοήγησης στις καρτέλες. Η ενημέρωση εισάγει μια σχεδίαση καρτέλας side-by-side που διευκολύνει την εναλλαγή ανοιχτών σελίδων και μια λειτουργία auto-scroll προς τα πίσω που σας μεταφέρει απευθείας στην προηγούμενη καρτέλα σας. Όταν οι καρτέλες γίνουν πολύ μικρές, ο νέος Chrome στο Android θα απαλλαγεί από το κουμπί κλεισίματος σε καθεμία. Υπάρχει επίσης μια νέα διάταξη οπτικής καρτέλας, η οποία οργανώνει τις καρτέλες σε ένα grid με μια προεπισκόπηση κάθε σελίδας.

Δείτε επίσης: Google: Το 4K Chromecast λαμβάνει ήδη το Android TV 12 update

Chrome Android

Δείτε επίσης: Η Google ανακοινώνει Chromebook cloud gaming laptops

Η Google προσθέτει και το drag-and-drop μεταξύ των εφαρμογών, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε μια εικόνα, κείμενο ή σύνδεσμο από τον Chrome και να το σύρετε στο Gmail, τις Photos ή άλλα προγράμματα. Τέλος, η σημερινή ενημέρωση φέρνει το desktop mode στο Chrome στο Android.

Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη τώρα σε όλα τα Android tablets και θα έρθει στο Pixel Tablet όταν κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Είναι λογικό ότι η Google προσπαθεί να βελτιώσει το tablet interface της πριν από την κυκλοφορία του Pixel και αυτή πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία ενημέρωση σε αυτόν τον χώρο.

Δείτε επίσης: Έρευνα: Ο Google Chrome είναι ο πιο ευάλωτος browser του 2022

Η Google έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι μια μελλοντική ενημέρωση θα προσθέσει tab groups, μια δημοφιλή λειτουργία desktop, στον Chrome στο Android.

Πηγή πληροφοριών:

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS