ΑρχικήHow ToΔείτε αθλητικά και τηλεοπτικά προγράμματα στο ημερολόγιο Outlook

Δείτε αθλητικά και τηλεοπτικά προγράμματα στο ημερολόγιο Outlook

Αν θέλετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ομάδες και τηλεοπτικές εκπομπές, είναι εύκολο να τις προσθέσετε στο ημερολόγιο του Outlook. Μεταβείτε στο Outlook online, συνδεθείτε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Ημερολόγιο στα αριστερά.

Outlook

Δείτε επίσης: Microsoft Outlook: Τρόπος αποδοχής ενός event που έχει ήδη απορριφθεί

Εάν το αριστερό παράθυρο είναι κρυμμένο, κάντε κλικ στις τρεις κάθετες γραμμές στο επάνω αριστερό μέρος για να εμφανιστεί. Κάτω από το ημερολόγιο προβολής μήνα, κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη ημερολογίου“.

Στο παράθυρο Προσθήκη ημερολογίου, επιλέξτε μια επιλογή από τα αριστερά. Ανάλογα με την τοποθεσία σας, ενδέχεται να δείτε προτάσεις για ομάδες κοντά σας στην ενότητα Αθλητισμός. Αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα δημοφιλές πρωτάθλημα ή να τα δείτε όλα.

Θα δείτε τα πάντα, από ποδόσφαιρο, χόκεϊ επί πάγου, γκολφ, τένις, εάν επιλέξετε όλα τα διαθέσιμα αθλήματα.

Επιλέξτε ένα άθλημα, επιλέξτε ένα πρωτάθλημα και στη συνέχεια επιλέξτε το πλαίσιο για κάθε ομάδα που θέλετε να ακολουθήσετε.

Δείτε ακόμα: Κυκλοφόρησαν νέες δυνατότητες στην Cortana για Outlook σε iPhone

Εάν επιλέξετε TV στα αριστερά, θα επιλέξετε στη συνέχεια μια ζώνη ώρας, ένα κανάλι και το πλαίσιο για κάθε τηλεοπτική εκπομπή.

Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο X επάνω δεξιά για να κλείσετε το παράθυρο Προσθήκη ημερολογίου. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε τα αθλητικά ή τηλεοπτικά προγράμματα να έχουν προστεθεί στο My Calendars στο αριστερό παράθυρο και τις εκδηλώσεις στο ημερολόγιό σας.

αθλητικά και τηλεοπτικά προγράμματα

Ελέγξτε τα ημερολόγια για εμφάνιση ή καταργήστε την επιλογή για απόκρυψη. Κάντε κλικ στις τρεις τελείες για να μετονομάσετε το ημερολόγιο, να αλλάξετε το χρώμα ή να το μετακινήσετε μέσα στη λίστα.

Κάντε κλικ στο συμβάν (παιχνίδι, αγώνας ή προβολή) στο ημερολόγιό σας για περισσότερες λεπτομέρειες. Όταν ανοίξει το μικρό παράθυρο εκδήλωσης, μπορείτε να κάνετε κλικ στο βέλος Προβολή συμβάντος επάνω δεξιά για περισσότερες επιλογές.

Εάν προσθέσετε αθλητικά προγράμματα και τηλεοπτικές εκπομπές στο ημερολόγιο του Outlook στο web, θα συγχρονιστούν με την κινητή συσκευή σας. Αλλά μπορείτε να τα προσθέσετε και στην εφαρμογή για κινητά. Η διαδικασία είναι η ίδια σε Android, iPhone και iPad.

Δείτε επίσης: iPhone 13: Προβλήματα με την προ παραγγελία μέσω Apple Card

Ανοίξτε την εφαρμογή Outlook και πατήστε την καρτέλα επάνω αριστερά για να ανοίξετε το μενού. Επιλέξτε “Ρυθμίσεις” και στη συνέχεια επιλέξτε “Ενδιαφέροντα ημερολόγια“. Πατήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο επάνω μέρος για να επιλέξετε διαφορετικό λογαριασμό εάν έχετε περισσότερους από έναν.

Όπως στο web επιλέξετε ένα πρωτάθλημα και πατήστε για να προσθέσετε την ομάδα. Εάν επιλέξετε τηλεόραση, θα χρειαστεί να επιλέξετε μια ζώνη ώρας, να επιλέξετε ένα κανάλι και να προσθέσετε μια εκπομπή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS