ΑρχικήinetΗ Analogue κατασκευάζει την τελευταία παρτίδα των κονσολών SNES και Genesis

Η Analogue κατασκευάζει την τελευταία παρτίδα των κονσολών SNES και Genesis

Αν και η Analogue κατασκευάζει ρετρό κλώνους κονσόλας εδώ και 11 χρόνια, το φορητό Pocket της συγκέντρωσε στην εταιρεία χιλιάδες νέους θαυμαστές, που τώρα απελπίζουν να πάρουν στα χέρια τους το παλαιότερο υλικό της, το οποίο συχνά είναι δύσκολο να βρεθεί. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ωστόσο, η επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα.

Δείτε επίσης: Η παραγωγή του Sega Genesis Mini 2 θα είναι το 1/10 του πρωτότυπου

Analogue

Η Analogue έκανε τρεις ξεχωριστές ανακοινώσεις χθες σε μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπό της. Η πρώτη είναι ότι το 95% όλων των προπαραγγελιών Pocket θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται αυτόν τον μήνα και καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους πριν κλείσει το 2022, με ένα «μικρό ποσό των υπόλοιπων παραγγελιών» να έρχεται το 2023 μόλις το επιτρέψει το απόθεμα.

Αν και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2019, η κυκλοφορία του Analogue Pocket καθυστέρησε σοβαρά λόγω της πανδημίας Covid-19 και των ελλείψεων της αλυσίδας εφοδιασμού, αλλά τελικά άρχισε να αποστέλλεται στα τέλη Δεκεμβρίου του 2021, για όσους έλαβαν προπαραγγελίες νωρίς. Όλοι οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που επέλεξαν να περιμένουν έως ότου δημοσιευτούν οι κριτικές προτού παραγγείλουν, είχαν πολύ μεγαλύτερη καθυστέρηση προτού τα πάρουν στα χέρια τους, επομένως αυτό θα ήταν ευπρόσδεκτο νέο για εκείνους.

Δείτε ακόμα: Sega Genesis Mini 2: Η κονσόλα έρχεται και στη Β. Αμερική τον Οκτώβριο

SNES Genesis

Ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά του Analogue Pocket είναι η ικανότητά του να παίζει παιχνίδια από πολλές διαφορετικές ρετρό συσκευές χειρός, χρησιμοποιώντας τις εγγενείς κασέτες παιχνιδιών τους, χάρη σε μια σειρά προσαρμογέων. Χθες, η Analogue ανακοίνωσε επίσης ότι το σετ Pocket Cartridge Adapter θα διατίθεται για προπαραγγελία μέσω του ιστοτόπου της, ξεκινώντας στις 21 Οκτωβρίου για 99 $, με την παράδοση να αναμένεται το τρίτο τρίμηνο του 2023. Αναμένονται περισσότερα, αλλά το σετ έρχεται με τρεις προσαρμογείς, συμπεριλαμβανομένων ενός που υποστηρίζει TurboGrafx-16, PC Engine και SuperGrafx, ενός που υποστηρίζει Neo Geo Pocket Color και Neo Geo Pocket και το τελευταίο που επιτρέπει στα Atari Lynx να χρησιμοποιούνται με το Pocket.

Δείτε επίσης: Masayuki Uemura: Πέθανε ο designer του Nintendo Entertainment System

Η πιο συναρπαστική ανακοίνωση που έκανε χθες η Analogue είναι ότι η εταιρεία πρόκειται επίσης να παράγει μια τελική σειρά παραγωγής στις κονσόλες Super Nt και Mega Sg, οι οποίες, όπως το Pocket, χρησιμοποιούν ένα τσιπ FPGA για να αναπαράγουν τέλεια τις δυνατότητες παιχνιδιού του Super Nintendo και των κονσολών Sega Genesis, αντίστοιχα. Οι προπαραγγελίες για το Super Nt και το Mega Sg $199 θα ξεκινήσουν στις 28 Οκτωβρίου με την αποστολή να αναμένεται αργότερα το 2023, αλλά θα φύγουν γρήγορα, γι’ αυτό συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Analogue, ώστε να λάβετε μία ειδοποίηση μόλις ανοίξουν οι προπαραγγελίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS