ΑρχικήgamingΗ παραγωγή του Sega Genesis Mini 2 θα είναι το 1/10 του...

Η παραγωγή του Sega Genesis Mini 2 θα είναι το 1/10 του πρωτότυπου

Η Sega μειώνει τη συνολική προσφορά παραγωγής του Sega Genesis Mini 2 λόγω της έλλειψης των ημιαγωγών στην αγορά.

Αν θέλετε το Sega Genesis Mini 2, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Amazon Japan, καθώς οι δυτικοί πελάτες θα πρέπει να κάνουν import την επόμενη μίνι κονσόλα της Sega.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το Polygon, η Sega πουλά το Genesis Mini 2 μόνο στη δύση μέσω του Amazon Japan λόγω της συνεχιζόμενης έλλειψης ημιαγωγών στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού.

Η παραγωγή του Sega Genesis Mini 2 θα είναι το 1/10 του πρωτότυπου
Η παραγωγή του Sega Genesis Mini 2 θα είναι το 1/10 του πρωτότυπου

Η μίνι κονσόλα θα είναι επίσης πολύ πιο σπάνια από το Sega Genesis Mini του 2019, με τη συνολική παραγωγή να ανέρχεται μόνο στο ένα δέκατο της αρχικής. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία σχεδίαζε αρχικά να κατασκευάσει μόνο κονσόλες Genesis Mini 2 αρκετές για την ιαπωνική αγορά, πριν αποφασίσει να κάνει τη βορειοαμερικανική έκδοση διαθέσιμη στο Amazon Japan.

Δείτε επίσης: Ο χρόνος που αφιερώνεται στο gaming δεν συνδέεται με την ευημερία ενός ατόμου

Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να προπαραγγείλετε το Genesis Mini 2 στο Amazon για 103,80 $, με την παραγγελία να εκπληρώνεται από το Amazon Japan. Μετά την εισηγμένη αποστολή των 21,99 $, το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 125,79 $. Αυτό είναι πολύ πιο ακριβό από την τιμή των 79,99 $ του αρχικού.

Εάν θέλετε να επιλέξετε μία από αυτές τις μίνι κονσόλες, θα πρέπει πιθανώς να ενεργήσετε νωρίτερα παρά αργότερα. Με μια περιορισμένη παραγωγή και ένα σύστημα import σε ισχύ, το Genesis Mini 2 πιθανότατα θα είναι δύσκολο να το βρείτε λίγο μετά την κυκλοφορία.

Η παραγωγή του Sega Genesis Mini 2 θα είναι το 1/10 του πρωτότυπου
Η παραγωγή του Sega Genesis Mini 2 θα είναι το 1/10 του πρωτότυπου

Το Sega Genesis Mini 2 κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου 2022. Η κονσόλα θα περιλαμβάνει πάνω από 50 κλασικούς τίτλους, που θα αποτελούνται από παιχνίδια Genesis που δεν βρίσκονται στην αρχική μίνι κονσόλα, arcade ports, παιχνίδια Sega CD και ένα παιχνίδι που δεν είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Assassin’s Creed Liberation: Τέλος από το Steam

Το IGN βαθμολόγησε το αρχικό Genesis Mini με 9, λέγοντας: «Το SEGA Genesis Mini είναι το πιο κοντινό πράγμα που έχουμε σε μια τέλεια μίνι κονσόλα all-in-one μέχρι στιγμής. Υπάρχουν μερικά περίεργα προβλήματα emulation εδώ και εκεί, αλλά ο τεράστιος αριθμός των παιχνιδιών και η ευχάριστη διεπαφή του ξεπερνά κατά πολύ κάθε γραφικό πρόβλημα σε αυτά τα κλασικά παιχνίδια.»

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS