ΑρχικήinetMicrosoft: Διερευνά ζητήματα Remote Desktop στα Windows 11 22H2

Microsoft: Διερευνά ζητήματα Remote Desktop στα Windows 11 22H2

Η Microsoft διερευνά αναφορές χρηστών για προβλήματα με το Remote Desktop σε συστήματα Windows 11 μετά την εγκατάσταση της Ενημερωμένης έκδοσης Windows 11 2022.

Δείτε επίσης: Windows 11 22H2 KB5017389: Κυκλοφόρησε με πολλές βελτιώσεις

Remote Desktop

Οι επηρεαζόμενοι διαχειριστές και οι οικιακοί χρήστες μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένης της κοινοτικής πλατφόρμας Q&A της Microsoft για επαγγελματίες πληροφορικής.

Η εγκατάσταση της ενημέρωσης Windows 11 22H2 οδηγεί σε αποτυχία σύνδεσης, τυχαία αποσύνδεση ή απροσδόκητο πάγωμα, για όσους χρησιμοποιούν Remote Desktop.

Όλοι οι χρήστες Remote Desktop μας που χρησιμοποιούν Windows 11 αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σύνδεση στην Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης. Απλώς κολλάει στη σύνδεση“, δήλωσε ένας διαχειριστής των Windows στον ιστότοπο Κοινότητας της Microsoft

Τα Windows 11 22H2 διακόπτουν τις συνδέσεις Remote Desktop μέσω μιας πύλης. Μου φαίνεται πολύ μεγάλο πρόβλημα, το οποίο προφανώς αναφέρθηκε. Γιατί κάτι τέτοιο δεν διορθώθηκε πριν από την κυκλοφορία;” έγραψε σε tweet του ένας άλλος χρήστης.

Δείτε ακόμα: Το update Windows 11 22H2 δεν θα προσφέρεται σε κάποια συστήματα Intel λόγω blue screens

Έχω πολλούς πελάτες στα Windows 11 και μετά την ενημέρωση 22H2, δεν μπόρεσαν να συνδεθούν στους διακομιστές μας RDS. Προσπάθησαν χωρίς το τείχος προστασίας, τίποτα δεν άλλαξε. Το πρόβλημα εξαφανίστηκε μετά την επαναφορά, μπόρεσαν να συνδεθούν ξανά“, είπε ένας τρίτος στο Microsoft Q&A.

Windows 11 22H2

Μετά την εγκατάσταση των Windows 11 22H2, άλλοι ανέφεραν ότι αντιμετώπισαν συχνές αποσυνδέσεις, μη λειτουργική απομακρυσμένη εικονική επιφάνεια εργασίας, αποτυχίες στις Υπηρεσίες Remote Desktop και δημοσιευμένες εφαρμογές Απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.

Ενώ η Microsoft δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει επίσημα αυτό το ζήτημα, ένας υπάλληλος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι εξέτασε το ζήτημα πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα.

Μέχρι η εταιρεία να παράσχει επίσημα μέτρα μετριασμού, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα επαναφέροντας την ενημέρωση των Windows 2022 ή απενεργοποιώντας τις συνδέσεις UDP σε πελάτες που επηρεάζονται.

Δείτε επίσης: Η Microsoft εξηγεί τα θετικά της εξαγοράς της Activision Blizzard

Για να απενεργοποιήσετε τις συνδέσεις UDP, πρέπει να μεταβείτε στο HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows NT\Terminal Services\Client χρησιμοποιώντας τον Επεξεργαστή Μητρώου, να δημιουργήσετε μια νέα καταχώρηση DWORD με το όνομα fClientDisableUDP με τιμή 1 και να επανεκκινήσετε τη συσκευή.

Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή στην πολιτική “Απενεργοποίηση UDP On Client” από το Computer Configuration > Administration Templates > Windows Components > Remote Desktop Services > Remote Desktop Connection Client μέσω του Group Policy Editor. Δεν απαιτείται επανεκκίνηση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS