ΑρχικήinetΤο Twitter κατηγορεί τον Musk ότι έστειλε μήνυμα στον Ellison αργά το...

Το Twitter κατηγορεί τον Musk ότι έστειλε μήνυμα στον Ellison αργά το βράδυ πριν διακόψει τη συμφωνία

Το Twitter κατηγόρησε τον Elon Musk ότι απέκρυψε μυστικά μηνύματα που έστειλε αργά το βράδυ στον μεγιστάνα των επιχειρήσεων Larry Ellison πριν σταματήσει μια συμφωνία για την αγορά της πλατφόρμας social media.

Δείτε επίσης: Τέλος η σύνδεση σε Nintendo account μέσω Facebook και Twitter

Ο τιτάνας της Tesla και ο συνιδρυτής της Oracle αντάλλαξαν μηνύματα «πολύ αργά το βράδυ» προτού ανακοινώσει ότι θα έθετε την αγορά των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων «προσωρινά σε αναμονή», φέρεται να δείχνει μια δικαστική κατάθεση.

Δείτε επίσης: LockBit ransomware: Διέρρευσε στο Twitter το LockBit 3.0 builder

Μια κατάθεση δικαστηρίου στο Twitter από τις 16 Σεπτεμβρίου αναφέρει ότι τα τηλεφωνικά αρχεία του Musk δείχνουν ότι αντάλλαξε μηνύματα με τον Ellison στις 12 Μαΐου και μέχρι τις 12.20 π.μ. στις 13 Μαΐου, σύμφωνα με το Insider.

Αυτό ήταν μόλις τέσσερις ώρες πριν ο κ. Musk ανεβάσει στο Twitter ότι η συμφωνία δεν θα προχωρήσει μέχρι να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ψεύτικους και bot λογαριασμούς.

Στη συνέχεια, ο Musk έστειλε επιστολή στην Επιτροπή Χρηματιστηρίου Αξιών στις 8 Ιουλίου, ειδοποιώντας τους ότι υπαναχωρούσε από την αγορά.

Το Twitter στο Πρωτοδικείο του Delaware στις 16 Σεπτεμβρίου υποστήριξε ότι οι δικηγόροι του Musk δεν έχουν παράσχει τα μηνύματα – μετά την κλήση της εταιρείας να το κάνουν.

musk Ellison

Ο συνιδρυτής της Oracle υποσχέθηκε 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να στηρίξει την προσφορά του Musk στο Twitter – Musk και Ellison είναι μακροχρόνιοι φίλοι.

Δείτε επίσης: Η Disney θα αγόραζε το Twitter αλλά δεν το έκανε λόγω των bots

Το Twitter και ο κ. Musk θα προσαχθούν σε δίκη στο Delaware στις 17 Οκτωβρίου για να προσπαθήσουν να επιλύσουν την προσπάθεια του δισεκατομμυριούχου να ακυρώσει την αγορά του, η οποία έχει εγκριθεί από το συμβούλιο του Twitter και τους μετόχους της εταιρείας.

Όλες οι καταθέσεις για την υπόθεση πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS