ΑρχικήinetΤο Brave Search σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα αποτελέσματά σας

Το Brave Search σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα αποτελέσματά σας

Το Brave Search κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα που σας δίνει έναν τρόπο να δημιουργήσετε ή να εφαρμόσετε προσαρμοσμένα φίλτρα που αλλάζουν τον τρόπο κατάταξης των αποτελεσμάτων του. Ονομάζεται “Goggles” και θα μπορούσε ενδεχομένως να βοηθήσει στην αποκάλυψη πηγών που μπορεί να μην βρείτε αμέσως σε παραδοσιακές μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Δείτε επίσης: Brave Search: Άνοδος 5.000% σε ένα χρόνο

Πριν από ένα χρόνο, η εταιρεία κυκλοφόρησε την έκδοση beta για μια μηχανή αναζήτησης—και τώρα, στην πρώτη επέτειό της, το Brave Search έφτασε στο ορόσημο των 2,5 δισεκατομμυρίων queries, με κορύφωση τα 14,1 εκατομμύρια queries σε μία ημέρα.

Το Brave Search κυκλοφόρησε κάποια demos για να τα δοκιμάσουν οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δίνουν προτεραιότητα σε αναρτήσεις από μικρότερα τεχνολογικά ιστολόγια και φιλτράρουν αναρτήσεις από τους 1.000 ιστότοπους με τις περισσότερες προβολές στον ιστό. Υπάρχει ακόμη και ένα Goggle για εξαίρεση αναρτήσεων από το Pinterest — επειδή η Brave γνωρίζει ξεκάθαρα την απογοήτευση του να προσπαθείς να βρεις μια εικόνα και να λάβεις μια ανάρτηση στο Pinterest χωρίς πηγή. Η Brave λέει ότι αυτά τα Goggles προορίζονται μόνο για σκοπούς demonstrative και οι προγραμματιστές μπορούν να τα επεκτείνουν ή να τα διαχωρίσουν.

Δείτε επίσης: Ο browser Brave μπορεί να παρακάμψει αυτόματα τις σελίδες AMP της Google

Brave Search

Ενώ η Brave λέει ότι η μηχανή της, η οποία είναι ανεξάρτητη από οντότητες όπως η Google και η Bing, «δεν έχει εκδοτικές προκαταλήψεις», αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπάρχουν εγγενείς προκαταλήψεις σε όλους τους αλγόριθμους. Τα Goggles έχουν σκοπό να μετριάσουν αυτό το γεγονός, επιτρέποντάς σας ουσιαστικά να διαμορφώσετε αυτές τις προκαταλήψεις.

Δείτε επίσης: Brave: Εγκαταλείπει την Google για τη δική του μηχανή αναζήτησης

Τον Απρίλιο η Brave κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία Discussions, η οποία άρχισε να εξαλείφει την ανάγκη για τους χρήστες να προσθέτουν το “Reddit” στο τέλος των αναζητήσεών τους — τώρα εμφανίζει αποτελέσματα από το Reddit για σχετικές έρευνες.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS