ΑρχικήinetΤο 18χρονο παιδί του Elon Musk απαρνείται το όνομα του πατέρα του

Το 18χρονο παιδί του Elon Musk απαρνείται το όνομα του πατέρα του

Το 18χρονο παιδί του Elon Musk, Xavier Musk, κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο προκειμένου να αλλάξει το όνομά του αλλά και το φύλο του από “άρρεν” σε “θήλυ”. Με την αλλαγή ονόματος, το παιδί του Musk απαρνείται το επίθετο του διάσημου πατέρα του, ενώ τονίζει ότι δεν θέλει να έχει πια καμιά σχέση με τον δισεκατομμυριούχο.

Elon Musk παιδί όνομα Xavier Musk

Δεν ζω πλέον ούτε επιθυμώ να έχω σχέση με τον βιολογικό μου πατέρα με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή“, είπε στην αίτηση που κατέθεσε τόσο για την αλλαγή ονόματος όσο και για την αλλαγή του φύλου.

Δείτε επίσης: Tesla: Απολύει τους επικεφαλής LGBTQ και διαφορετικότητας λόγω του Musk

Τα έγγραφα κατατέθηκαν στο ανώτατο δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες στη Σάντα Μόνικα τον Απρίλιο, και ήρθαν στο φως πρόσφατα μέσω διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης.

Το 18χρονο παιδί του Elon Musk ήταν γνωστό ως Xavier Alexander Musk, αλλά τώρα θέλει να αποκαλείται Vivian Jenna Wilson, ένα όνομα που του ταιριάζει καλύτερα, αφού στα δικαστικά έγγραφα αναφέρει ότι θέλει να αναγνωρίζεται επίσημα ως γυναίκα. Όσον αφορά στο επίθετο, επέλεξε αυτό της μητέρας της, Justine Wilson, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Elon Musk από το 2000 έως το 2008. Η Wilson και ο Musk έχουν μαζί πέντε παιδιά.

Η Wilson είπε σε ένα tweet την Τρίτη ότι είναι περήφανη για την κόρη της.

Δείτε επίσης: Η SpaceX απέλυσε υπαλλήλους που εμπλέκονταν στην επιστολή που επέκρινε τον Musk

Η απόφαση του παιδιού να απαρνηθεί το όνομα του Elon Musk δείχνει ότι υπάρχει κάποια ρήξη στη σχέση ανάμεσά τους. Ωστόσο, δεν είναι γνωστοί οι λόγοι γι’ αυτή τη ρήξη.

Σε μια δήλωση στην Daily Beast, ο Musk επέκρινε τα μέσα ενημέρωσης για τη δημοσίευση της ιστορίας για την κόρη του και το όνομά της.

Δεν θέλει να είναι δημόσιο πρόσωπο“, είπε. “Νομίζω ότι είναι σημαντικό να υπερασπιστεί το δικαίωμά της στην ιδιωτική ζωή“.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk μπαίνει στο κλάμπ των τρισεκατομμυριούχων

Μια ακρόαση για την οριστικοποίηση της αλλαγής του ονόματος θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Πηγή: www.theguardian.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS