ΑρχικήHow ToΠότε πρέπει να αντικαταστήσετε το παλιό σας mouse pad

Πότε πρέπει να αντικαταστήσετε το παλιό σας mouse pad

Η επιλογή ενός καλού mouse pad κάνει τη χρήση του υπολογιστή πολύ πιο ευχάριστη. Ωστόσο όπως όλα τα πράγματα, χρειάζονται κι αυτά αλλαγή και παρακάτω θα δείτε τα σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε το δικό σας.  

Δείτε επίσης: Το νέο ποντίκι Basilisk V3 της Razer κυκλοφόρησε με πολλές δυνατότητες

mouse pad

Ένα από τα πιο κοινά σημάδια ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο mouse pad, είναι όταν η επιφάνειά του δεν είναι πλέον λεία. Δώστε μεγάλη προσοχή στην αίσθηση του ποντικιού όταν το μετακινείτε επάνω στο mouse pad.

Αρχικά βεβαιωθείτε ότι έχετε προσπαθήσει να καθαρίσετε το μαξιλαράκι. Δείτε αν αυτό το απαλλάσσει από τα τραχιά σημεία και κάνει την επιφάνεια ξανά πιο λεία. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, πιθανότατα πρέπει να το αντικαταστήσετε.

Να θυμάστε ότι ένα mouse pad μπορεί να βελτιώσει δραματικά την εμπειρία σας όταν χειρίζεστε ένα ποντίκι, ειδικά ποντίκια gaming. Επιτρέπει στο ποντίκι σας να γλιστράει ομαλά και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Δείτε ακόμα: Xbox: Πώς να συνδέσετε ποντίκι και πληκτρολόγιο στην κονσόλα;
αντικαταστήσετε

Ένα άλλο κοινό σημάδι για την αντικατάσταση του mouse pad σας είναι όταν υπάρχει εμφανής ζημιά σε αυτό. Αυτό περιλαμβάνει σκισίματα, τρύπες, τραχιές γρατσουνιές, ξεφλούδισμα στις άκρες ή οποιοδήποτε άλλο είδος φυσικής ζημιάς στην επιφάνεια.

Η χρήση του ποντικιού σας με αυτές τις ζημιές μπορεί να είναι εφιάλτης. Κάτι τέτοιο μπορεί ακόμη και να βλάψει το ποντίκι σας με την πάροδο του χρόνου, επομένως δεν αξίζει τον κίνδυνο. Εάν μπορείτε να δείτε το υλικό βάσης κάτω από το επάνω στρώμα του μαξιλαριού σας, πετάξτε το αμέσως! Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα μαξιλαράκια είναι προσιτά, επομένως δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά για να αποκτήσετε ένα καινούργιο. Θυμηθείτε ότι μικρά σκισίματα, γρατσουνιές και τρύπες μπορεί να είναι σχεδόν αόρατα, αλλά μπορεί να επηρεάσουν την κίνηση του ποντικιού σας.

Δείτε επίσης: Πώς να εντοπίσετε γρήγορα το δείκτη του ποντικιού σας στα Windows 10

Εάν υπάρχει ζημιά αλλά δεν την αισθάνεστε πραγματικά ενώ χρησιμοποιείτε το ποντίκι σας, κρατήστε το για λίγο ακόμα. Αλλάξτε το μόνο όταν οι ζημιές το καθιστούν δύσκολο στη χρήση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS