ΑρχικήinetTwitter CEO σε υπαλλήλους: Το board αξιολογεί την προσφορά του Musk να...

Twitter CEO σε υπαλλήλους: Το board αξιολογεί την προσφορά του Musk να αγοράσει την εταιρεία

Ο Elon Musk όπως σας αναφέραμε χθες έκανε μια προσφορά για να εξαγοράσει ολόκληρο το Twitter. Τώρα, το The Verge αναφέρει ότι ο CEO του κολοσσού των social media, Parag Agrawal, είπε στους υπαλλήλους του Twitter ότι η εταιρεία εξακολουθεί να αξιολογεί την προσφορά των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Musk.

Δείτε περισσότερα: Ο Elon Musk προσφέρεται να αγοράσει το Twitter για 43 δις $

Ο CEO του Twitter λέει στους υπαλλήλους ότι δεν είναι σαφές εάν η προσφορά του Musk θα γίνει αποδεκτή

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Parag Agrawal, είχε μια συνάντηση με τους υπαλλήλους και ένα 25λεπτo Q&A σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις και την προσφορά του Elon Musk να αγοράσει την εταιρεία. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι η κατάσταση θα αντιμετωπιστεί ιδιωτικά, σύμφωνα με πρόσωπο που ήταν παρόν στη συνάντηση.

Ο Agrawal δεν αποκάλυψε πότε το διοικητικό συμβούλιο θα έχει απάντηση στην προσφορά του Musk και δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες στους υπαλλήλους για την κατάσταση. Δήλωσε πράγματι ότι θα υπάρξει μια «αυστηρή διαδικασία» που θα ακολουθήσει το διοικητικό συμβούλιο και ότι η απόφαση στην οποία θα καταλήξουν θα είναι προς το συμφέρον των μετόχων του Twitter.

Ο Parag Agrawal ανέλαβε τη θέση του CEO του Twitter τον περασμένο Νοέμβριο μετά την αποχώρηση του Jack Dorsey από την εταιρεία. Προφανώς, κατά τη συνάντηση που είχε, υπήρξαν ανησυχίες από τους υπαλλήλους για το ενδεχόμενο μελλοντικών απολύσεων εάν ο Musk επρόκειτο να αγοράσει το Twitter.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Θα γίνουν τα γραφεία του Twitter καταφύγιο αστέγων;

Μια άλλη ερώτηση από έναν υπάλληλο ήταν τι θα συνέβαινε με τα δικαιώματα αγοράς μετοχών των εργαζομένων εάν το Twitter γινόταν ιδιωτική εταιρεία, αλλά ο Agrawal δήλωσε ότι ήταν πολύ νωρίς για να κάνει εικασίες σχετικά με το θέμα.

Πριν από αυτή τη συνάντηση, ο Elon Musk είπε ότι ήταν απίθανο το διοικητικό συμβούλιο να ενεργήσει ενάντια στη συμφωνία που πρότεινε. Ο Musk δήλωσε νωρίτερα ότι η συμφωνία δεν αφορούσε τα χρήματα αλλά το γεγονός ότι είχε ως στόχο να καταστήσει το Twitter πλατφόρμα που θα προστατεύει την ελευθερία του λόγου.

Musk Twitter

Το θέμα είναι ότι φαίνεται ότι η προσφορά ήταν κάπως ανεπιθύμητη και το διοικητικό συμβούλιο του Twitter μπορεί να προσπαθήσει να περιορίσει τον Musk από το να πραγματοποιήσει μια εξαγορά της εταιρείας.

Από την άλλη πλευρά, ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε νωρίτερα ότι είχε Plan Β εάν το Twitter αποφάσιζε να απορρίψει την προσφορά του.

Φέρεται να είπε στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter ότι δεν θα κάνει άλλες προσφορές και αυτή θα ήταν η τελευταία του προσφορά. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι εάν η προσφορά απορριφθεί, θα επανεξετάσει την επένδυσή του στον κολοσσό των social media.

Δείτε επίσης: Twitter: O Elon Musk δεν θα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου

Ο Musk δήλωσε επίσης ότι στην τρέχουσα μορφή της, η εταιρεία δεν μπορεί να ευδοκιμήσει ή να υπηρετήσει την κοινωνική επιταγή και ότι πρέπει να μετατραπεί σε ιδιωτική εταιρεία.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS