ΑρχικήUpdatesYouTube Music: Μπορείτε να «αποθηκεύσετε» την ουρά σας ως playlist

YouTube Music: Μπορείτε να «αποθηκεύσετε» την ουρά σας ως playlist

Με την πάροδο του χρόνου, το YouTube Music απέκτησε πολλές χρήσιμες λειτουργίες από την πλέον ανενεργή υπηρεσία Play Music. Και αυτή η τάση συνεχίζεται καθώς το YouTube Music αποκτά μια ακόμη λειτουργία της Play Music που διευκολύνει την αποθήκευση τραγουδιών στην ουρά σας.

YouTube Music

Δείτε επίσης: YouTube Music: Αποκτά νέο widget Recently Played για χρήστες Android

Όπως εντοπίστηκε από το 9to5Google, το YouTube Music κυκλοφορεί ένα νέο κουμπί “αποθήκευση” στην εφαρμογή που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε την ουρά των τραγουδιών σας ως playlist. Όταν παίζετε ένα άλμπουμ ή μια λίστα αναπαραγωγής, η οθόνη “Now Playing” του YouTube Music εμφανίζει μια καρτέλα “Up Next” στην κάτω αριστερή γωνία που αποκαλύπτει τη λίστα με τα επερχόμενα τραγούδια. Το νέο κουμπί αποθήκευσης εμφανίζεται στην καρτέλα Next Up και θα επιτρέψει στους χρήστες να αποθηκεύσουν ολόκληρη την ουρά τραγουδιών ως λίστα αναπαραγωγής με λίγα αγγίγματα.

Πατώντας το κουμπί “αποθήκευση” εμφανίζεται ο διάλογος “Add to playlist”, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύσετε την ουρά σε μια από τις υπάρχουσες λίστες αναπαραγωγής σας ή να δημιουργήσετε μια νέα. Η δυνατότητα θα πρέπει να λειτουργεί και σε ουρές radio.

Το νέο κουμπί αποθήκευσης στην καρτέλα Up Next δεν έχει αρχίσει να διατίθεται ευρέως. Πιθανότατα πρόκειται για διάθεση από την πλευρά του server, καθώς δεν έχει γίνει ευρέως διαθέσιμο. Λογικά, αυτή η λειτουργία θα αρχίσει να διατίθεται σε περισσότερους χρήστες.

Δείτε επίσης: Ο κορυφαίος Twitch streamer, Ludwig Ahgren, μετακομίζει στο YouTube

YouTube Music

Δείτε επίσης: Browser extension επαναφέρει τον αριθμό των dislikes σε βίντεο στο YouTube

Το YouTube Music έλαβε πρόσφατα ένα νέο γραφικό στοιχείο που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής και να παίξετε κομμάτια που έχετε ακούσει πρόσφατα απευθείας από την αρχική οθόνη σας. Η εφαρμογή έχει επιλέξει ένα νέο φίλτρο διάθεσης Energize για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την ενέργειά σας όταν έχετε μια κουραστική μέρα ή αισθάνεστε ότι δεν έχετε κανέναν κίνητρο να κάνετε όσα πρέπει. Άλλες αξιοσημείωτες λειτουργίες που έλαβε το YouTube Music τους τελευταίους μήνες περιλαμβάνουν την δωρεάν αναπαραγωγή στο παρασκήνιο σε επιλεγμένες περιοχές, λίστες αναπαραγωγής που δημιουργούνται από την κοινότητα, ένα widget Material You και πολλά άλλα.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS