ΑρχικήUpdatesYouTube Music: Αποκτά νέο widget Recently Played για χρήστες Android

YouTube Music: Αποκτά νέο widget Recently Played για χρήστες Android

Η Google έχει “ανανεώσει” την υπηρεσία YouTube Music τους τελευταίους δύο μήνες, προσθέτοντας νέες λειτουργίες και ενημερώνοντας τις υπάρχουσες. Τον Νοέμβριο, η πλατφόρμα έλαβε την χρήσιμη συντόμευση “Play My Station” στο Android και ένα μήνα πριν από αυτό η Google ανακοίνωσε ότι η δωρεάν έκδοση του YouTube Music θα λάβει την αναπαραγωγή μουσικής στο παρασκήνιο – μια δυνατότητα που συνήθως προορίζεται για premium χρήστες.

Δείτε επίσης: Ο κορυφαίος Twitch streamer, Ludwig Ahgren, μετακομίζει στο YouTube

YouTube Music

Τώρα κυκλοφορήσε μια νέα ενημέρωση στο YouTube Music και αυτή τη φορά η υπηρεσία έλαβε το νέο widget “Recent Played” για Android. Αυτή η λειτουργία είχε γίνει preview τον Οκτώβριο αλλά τώρα κυκλοφορεί με την έκδοση 4.55.55 του YouTube Music για Android, διαθέσιμη στο Play Store.

Δείτε επίσης: Jawed Karim: Η απόκρυψη των dislikes θα επηρεάσει αρνητικά το YouTube

Το widget καταλαμβάνει 5×2 spaces στην αρχική σας οθόνη από προεπιλογή και χωρίζεται σε δύο κύριες ενότητες. Το επάνω μέρος δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναπαράγουν και να πατάνε pause στα τραγούδια ή να πατήσουν “thumbs up”. Επίσης στο εξώφυλλο του άλμπουμ του τρέχοντους τραγουδιού που παίζει θα εμφανίζονται ορισμένες βασικές πληροφορίες, όπως το όνομα και ο καλλιτέχνης.

Το κάτω μέρος είναι ένα grid layout shortcut που σας δίνει “γρήγορη πρόσβαση στα πρόσφατα βίντεο, τα άλμπουμ, τις λίστες αναπαραγωγής και πολλά άλλα”. Στη μεγαλύτερη διαμόρφωση 5×4, μπορείτε να στριμώξετε 10 στοιχεία στη συγκεκριμένη ενότητα και μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του widget σε 5×1 ή 4×1, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα κρύψετε το κάτω στοιχείο και θα αφήσετε μόνο το μέρος αναπαραγωγής/παύσης.

Δείτε επίσης: Browser extension επαναφέρει τον αριθμό των dislikes σε βίντεο στο YouTube

Το widget Recently Played ακολουθεί τη φιλοσοφία σχεδιασμού Material You του Android 12, υποστηρίζοντας και τη δυνατότητα Dynamic Color. Εάν δεν βλέπετε το γραφικό στοιχείο μετά την ενημέρωση στην έκδοση 4.55.55, διακόψτε αναγκαστικά την εφαρμογή και επανεκκινήστε ξανά.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS