ΑρχικήUpdatesΗ Adobe φέρνει τα Photoshop και Illustrator στο web

Η Adobe φέρνει τα Photoshop και Illustrator στο web

Η Adobe φέρνει το Photoshop και το Illustrator στο web, επιτρέποντάς σας να κάνετε αλλαγές σε έγγραφα που φιλοξενούνται στο cloud χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε και να ανοίξετε την εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Adobe Reader: Πώς να ενεργοποιήσετε dark mode και να διαβάσετε PDF σε dark theme;

Adobe Photoshop

Αν και είναι ένα συναρπαστικό βήμα προς τα εμπρός για αυτά τα δύο προγράμματα, πρός το παρόν δεν είναι πολύ μεγάλο βήμα: αυτές δεν είναι πλήρως εξοπλισμένες εκδόσεις του Photoshop και του Illustrator. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε layers, να αφήσετε annotations και comments και να κάνετε βασικές επεξεργασίες χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως η γόμα, το πινέλο θεραπείας σημείων και το λάσο επιλογής. Ωστόσο, θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή για τυχόν ουσιαστικές αλλαγές.

Δείτε επίσης: Adobe Experience Manager: Ερευνητές ανακάλυψαν zero-day ευπάθεια

Ο στόχος του Photoshop και του Illustrator στο web είναι να διευκολύνουν τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε αρχεία για έλεγχο — έναν client, έναν editor, έναν φίλο — να συνεργαστούν μαζί σας για προσαρμογές. Προηγουμένως, μπορούσαν να κάνουν annotations και comments στο έγγραφο. Αλλά από εδώ και πέρα, αν τους δοθεί η απαραίτητη άδεια, θα μπορούν να μπουν και να κάνουν κάποιες βασικές αλλαγές.

Η Adobe προσθέτει και ένα panel στο desktop Photoshop για να ελέγχει τα σχόλια που αφήνουν οι χρήστες. Και προσθέτει έναν νέο hub στον ιστότοπό του για να επιτρέπει στις ομάδες να οργανώνουν assets και να δημιουργούν συνεργατικούς πίνακες διάθεσης.

Θα πρέπει να είστε συνδρομητής του Creative Cloud για να χρησιμοποιήσετε το Photoshop στο web, το οποίο θα είναι διαθέσιμο ως beta από σήμερα. Το Illustrator για το web κυκλοφορεί ως έκδοση beta invite-only και δέχεται εγγραφές από σήμερα.

Δείτε επίσης: Adobe PDF: Πως να εξάγω εικόνα; Με screenshot!

Επίσης, στο Photoshop θα κυκλοφορήσουν και κάποιες άλλες νέες δυνατότητες. Το εργαλείο επιλογής αντικειμένων της εφαρμογής γίνεται ακόμα πιο ισχυρό, δείχνοντας ακριβώς τι μπορεί να επισημάνει καθώς τοποθετείτε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από αντικείμενα στο scene σας. Υπάρχουν επίσης νέα neural φίλτρα: ένας μίκτης τοπίου σάς επιτρέπει να αναμιγνύετε το scene σας με διαφορετικό σκηνικό ή εποχή και τα νέα φίλτρα μεταφοράς χρώματος και εναρμόνισης σάς επιτρέπουν να εφαρμόσετε την εμφάνιση μιας εικόνας ή layer σε μια άλλη. Η Adobe λέει ότι βελτίωσε και το περσινό φίλτρο Depth Blur για να δημιουργήσει ένα «πιο φυσικό θολό φόντο».

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS