ΑρχικήinetOnlyFans: Απαγορεύει βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο

OnlyFans: Απαγορεύει βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο

Η δημοφιλής υπηρεσία OnlyFans φαίνεται πως αποχωρεί από τον τομέα της πορνογραφίας, αφού από τον Οκτώβριο θα απαγορεύει στους δημιουργούς να δημοσιεύουν σεξουαλικό περιεχόμενο και συγκεκριμένα υλικό που δείχνει σεξουαλικές πράξεις. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι γυμνές φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να δημοσιεύονται στο site, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζουν την πολιτική του OnlyFans.

Πηγή: OnlyFans: Διέρρευσε ακατάλληλο περιεχόμενο-Πώς να δουν οι content creators αν έχουν επηρεαστεί;

OnlyFans απαγορεύει σεξουαλικό περιεχόμενο

Η δημοτικότητα της υπηρεσίας ανέβηκε κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς πολλοί μουσικοί, influencers, αλλά ακόμα και οι λεγόμενοι “εργάτες του σεξ” χρησιμοποιήσαν την πλατφόρμα για να μοιραστούν περιεχόμενο (φωτογραφίες και βίντεο) με τους θαυμαστές και να βγάλουν χρήματα. Το OnlyFans έχει προσελκύσει περισσότερους από 130 εκατομμύρια χρήστες.

Αυτή η δημοτικότητα έφερε μεγαλύτερη ανάγκη για έλεγχο του περιεχομένου, καθώς η υπηρεσία OnlyFans τοποθετείται περισσότερο ως φόρουμ για μουσικούς, εκπαιδευτές γυμναστικής και σεφ παρά ως site για σεξουαλικό περιεχόμενο.

Οι αλλαγές σχετικά με την απαγόρευση περιεχομένου είναι απαραίτητες λόγω της αυξανόμενης πίεσης από τραπεζικούς εταίρους και παρόχους πληρωμών, σύμφωνα με την εταιρεία. Η OnlyFans προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα από εξωτερικούς επενδυτές αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Δείτε επίσης: Pornhub: Αγωγή για την προβολή σεξουαλικών πράξεων χωρίς συναίνεση

Για να διασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της πλατφόρμας μας και να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε μια περιεκτική κοινότητα δημιουργών και θαυμαστών, πρέπει να αναπτύξουμε τις οδηγίες περιεχομένου“, δήλωσε η OnlyFans. Η εταιρεία διοικείται από τον ιδρυτή της, Tim Stokely, και ανήκει στον Leonid Radvinsky, επιχειρηματία του διαδικτύου.

OnlyFans σεξουαλικές πράξεις
OnlyFans: Απαγορεύει βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από Οκτώβριο

Η εταιρεία έχει κατά καιρούς επαινεθεί γιατί έδωσε στους “εργάτες του σεξ” ένα ασφαλέστερο μέρος για να κάνουν τη δουλειά τους. Αλλά αυτή η εργασία εξακολουθεί να είναι στιγματισμένη.

Η OnlyFans είπε ότι θα παράσχει αργότερα περισσότερες οδηγίες για τη νέα της πολιτική που θα απαγορεύει το σεξουαλικό περιεχόμενο (σεξουαλικές πράξεις).

Φυσικά, η είδηση ​​απογοήτευσε αρκετούς “εργάτες του σεξ” που βασίζονταν στο OnlyFans για να βγάλουν χρήματα. Η Silfy (ψευδώνυμο), μια 30χρονη γυναίκα από το Ντάλας, άρχισε να δημοσιεύει σεξουαλικό περιεχόμενο στο OnlyFans πριν από μερικά χρόνια και βασίζεται στο site για να πληρώσει τους λογαριασμούς της.

Δείτε επίσης: Παιδεραστές βάζουν παιδιά να εμπλέκονται σε σεξουαλική δραστηριότητα με τα αδέρφια τους

Από τον περασμένο χρόνο, παρατήρησε ότι η εταιρεία στρέφει την προσοχή της περισσότερο σε άλλους τύπους δημιουργών στο διαδίκτυο. Νωρίτερα φέτος, η OnlyFans παρουσίασε μια νέα εφαρμογή που διαθέτει πολλούς από τους κορυφαίους creators της, αλλά δεν περιλαμβάνει αυτούς που ασχολούνται με το γυμνό.

Αν κοιτάξετε όλα τα promos, δεν μας προωθούν καθόλου“, είπε η Silfy. “Παρατήρησα ότι δεν προωθούσαν σχεδόν καθόλου άτομα που ασχολούνται με το σεξ“.

Πηγή: Bloomberg

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS