ΑρχικήinetΈνα μεγαλύτερο High-End iMac ίσως κυκλοφορήσει το επόμενο έτος

Ένα μεγαλύτερο High-End iMac ίσως κυκλοφορήσει το επόμενο έτος

Όπως ισχυρίστηκε ο Dylandkt στο Twitter, το “high-end iMac” της Apple δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2021 παράλληλα με τα “M1X Macs, καθώς η Apple απλά δεν θέλει να ανταγωνίζονται οι συσκευές της για προσοχή και να υπάρχουν καθυστερήσεις στις κυκλοφορίες προϊόντων.

High-End iMac

Δείτε επίσης: Netflix: Θα έρθουν παιχνίδια στις κινητές συσκευές χωρίς επιπλέον κόστος

Προηγουμένως ο Dylandkt υποστήριξε ότι ένας επεξεργαστής Apple “M1X” προορίζεται για Mac “Pro” τελευταίας τεχνολογίας, που θα μπορούσε να περιλαμβάνεται στα επερχόμενα μοντέλα MacBook Pro και ένα μεγαλύτερο, πιο ισχυρό μοντέλο modeliMac‌. Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών κάποια στιγμή μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου. Ο αξιόπιστος δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman δήλωσε ότι αναμένει επίσης ότι το μεγαλύτερο επανασχεδιασμένο high-end iMac,‌ θα διαθέτει τσιπ M1X ή M2X, αλλά ο Gurman έχει σταματήσει να προσφέρει λεπτομέρειες για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Apple είναι γνωστό ότι εξακολουθεί να αναπτύσσει μια μεγαλύτερη έκδοση του ‌iMac‌, αλλά σταμάτησε τις εργασίες για τη μεγαλύτερη έκδοση για να κυκλοφορήσει το μοντέλο ‌iMac‌ 24 ιντσών νωρίτερα αυτό το έτος. Εάν η μεγαλύτερη έκδοση του ‌iMac‌ χρησιμοποιεί ένα τσιπ M1X ή M2X, θα είναι μια πιο ισχυρή έκδοση του τσιπ M1 που βρίσκεται στο ‌iMac‌ 24 ιντσών. Τα μοντέλα Intel 27 ιντσών που παραμένουν στη σειρά της Apple, ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2020, υποδηλώνοντας ότι φτάνουν στο τέλος του κύκλου παραγωγής τους.

Δείτε ακόμα: Η Apple γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στη Σιγκαπούρη

iMac

Ένα νέο μεγαλύτερο ‌iMac‌‌ πιθανότατα θα έχει αρκετές αλλαγές, που ξεκίνησαν στο τελευταίο μοντέλο 24 ιντσών, όπως μια λεπτότερη συνολική σχεδίαση, μικρόφωνα ποιότητας στούντιο και φυσικά πιο ισχυρούς επεξεργαστές της Apple που αντικαθιστούν αυτούς της Intel.

Ο Dylandkt έχει προβλέψει σωστά λεπτομέρειες σχετικά με μια σειρά από πρόσφατα προϊόντα της Apple. Ήδη από τον Νοέμβριο του 2020, ο Leaker ισχυρίστηκε ότι το iPad Pro επόμενης γενιάς θα διαθέτει ένα chip ‌M1‌, πέντε μήνες πριν από την εμφάνιση της συσκευής. Πριν από την κυκλοφορία του MiMac‌‌ 24 ιντσών νωρίτερα αυτό το έτος, ο Dylandkt προέβλεψε επίσης σωστά ότι το νέο, επανασχεδιασμένο ‌‌iMac‌‌ θα αντικαταστήσει το μικρότερο επίπεδο εισόδου μόνο για Mac και θα διαθέτει ένα chip ‌‌M1‌‌ παρά ένα M1X.

Δείτε επίσης: iPad Air 5ης γενιάς: Θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά με οθόνη OLED

Σε άλλα πρόσφατα tweets, ο Dylandkt ισχυρίστηκε ότι νέα μοντέλα MacBook Air που τροφοδοτούνται από ένα προηγούμενο τσιπ “M2” θα κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2022 και ότι η δυνατότητα κάμερας LiDAR της Apple θα εμφανίζεται μόνο στις παραλλαγές “Pro” στα επερχόμενα μοντέλα iPhone 13.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS