ΑρχικήinetΗ Apple γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στη Σιγκαπούρη

Η Apple γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στη Σιγκαπούρη

Η Apple γιόρτασε σήμερα τα 40 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στη Σιγκαπούρη, η οποία ήταν μόλις 16 ετών ως έθνος όταν άνοιξε εκεί το πρώτο γραφείο της η Apple το 1981.

Apple

Δείτε επίσης: Apple: Καθυστερεί την επιστροφή στα γραφεία μετά τις διαμαρτυρίες

Σε ένα δελτίο τύπου, η Αpple χαιρέτισε τη βάση της για τις δραστηριότητες της Ασίας-Ειρηνικού ως ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο κέντρο καινοτομίας και τεχνογνωσίας, αφιερωμένο στο να υιοθετεί ένα «όραμα υψηλής τεχνολογίας για το μέλλον».

Σύμφωνα με την Apple, η Σιγκαπούρη φιλοξενεί περισσότερα από 3.500 μέλη της ομάδας της Apple που εκπροσωπούν πάνω από 50 εθνικότητες και η εταιρεία υποστηρίζει πάνω από 55.000 θέσεις εργασίας στη χώρα.

Η Σιγκαπούρη διαθέτει επίσης πέντε Αpple Distinguished Schools, όπου οι εκπαιδευτικοί είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί της Αpple, εκπαιδευμένοι στις βασικές δεξιότητες για iPad και Mac, ενώ οι μαθητές μαθαίνουν βασικό Swift coding ως μέρος του βασικού προγράμματος σπουδών τους.

Δείτε επίσης: MagSafe: Διέρρευσαν φωτογραφίες της νέας μπαταρίας της Αpple

Το 2020, η Αpple συνεργάστηκε με το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Σιγκαπούρης για να ξεκινήσει το LumiHealth, ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για να ενθαρρύνει την υγιή δραστηριότητα με την χρήση του Apple Watch και του iPhone. Ήταν επίσης η πρώτη εταιρεία στη χώρα που λειτούργησε με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Πέρυσι, η Apple στη Σιγκαπούρη άνοιξε το μαγαζί λιανικής πώλησης Marina Bay Sands, το οποίο έχει ένα μοναδικό σχεδιασμό, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο κατάστημα της Apple και είναι πλωτό.

Δείτε επίσης: iPhone 13 χαρακτηριστικά: Always-On display όπως το Αpple Watch;

Επίσης σήμερα, ο CEO της Tim Cook έδωσε συνέντευξη σε ένα τοπικό ραδιόφωνο για να γιορτάσει τα 40 χρόνια της εταιρείας και εξήγησε ότι η πρώτη του δουλειά στην Αpple ήταν να επισκεφθεί τη γραμμή παραγωγής της Σιγκαπούρης για το «original translucent iMac». Ο Cook αποκάλυψε επίσης ότι το πρώτο προϊόν της Apple που χρησιμοποίησε ήταν το Apple II όταν σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Auburn.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS