ΑρχικήinetΝέα μοντέλα MacBook Pro θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο εξάμηνο του 2021

Νέα μοντέλα MacBook Pro θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο εξάμηνο του 2021

Η Apple το δεύτερο εξάμηνο του 2021 σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο νέα μοντέλα MacBook Pro τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με μια θύρα HDMI και με μια συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, αναφέρει ο αναλυτής Ming-Chi Kuo, ο οποίος περιέγραψε τις προσδοκίες του σε ένα ερευνητικό σημείωμα που έλαβε το MacRumors. Η επιστροφή ενός αναγνώστη καρτών SD αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Mark Gurman του Bloomberg τον περασμένο μήνα.

MacBook Pro

«Προβλέπουμε ότι τα δύο νέα μοντέλα MacBook Pro της Apple που θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο μισό του 2012 θα έχουν πολλές σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό και τις προδιαγραφές τους», είπε ο Ming-Chi Kuo. “Ορισμένες από τις πρακτικές αλλαγές για τους χρήστες είναι ότι τα νέα μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με μια συσκευή ανάγνωσης καρτών SD και με μια θύρα HDMI.”

Τον περασμένο μήνα, ο Kuo δήλωσε ότι η Apple σχεδιάζει τα ολοκαίνουργια μoντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με αρκετές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του κλασικού βύσματος φόρτισης MagSafe, την αφαίρεση του Touch Bar, έναν νέο σχεδιασμό flat-edged και την επιστροφή περισσότερων θυρών που θα ενσωματωθούν στους φορητούς υπολογιστές για διευρυμένη συνδεσιμότητα. Ο Mark Gurman του Bloomberg επανέλαβε πολλές από αυτές τις λεπτομέρειες στις αναφορές του.

Ο Kuo δήλωσε ότι η Genesys Logic που εδρεύει στην Ταϊβάν θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής της συσκευής ανάγνωσης καρτών SD στα μοντέλα MacBook Pro 2021.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS