ΑρχικήinetΘα κυκλοφορήσουν νέες κάρτες γραφικών AMD;

Θα κυκλοφορήσουν νέες κάρτες γραφικών AMD;

Η AMD μπορεί να έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στην αγορά τις κάρτες γραφικών RX 6800, RX 6800 XT και RX 6900 XT, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία έχει τελειώσει με τις νέες κυκλοφορίες. Υπό αυτό το πρίσμα, τρεις νέες καταχωρήσεις (1, 2, 3) έχουν εμφανιστεί στο USB-IF, οι οποίες εντοπίστηκαν από τον χρήστη του Twitter Komachi και δείχνουν κάποιες νέες GPU. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες προς το παρόν, οπότε διαβάστε την είδηση με κάθε επιφύλαξη μέχρι να κυκλοφορήσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

AMD

Οι καταχωρήσεις ονομάζουν τις GPU ως XL, XT, XTX, XTXH, XLE και Nashira Point. Ωστόσο, εξακολουθούν να λείπουν πολλές βασικές πληροφορίες, καθώς δεν γνωρίζουμε εάν οι πληροφορίες αφορούν υπάρχουσες GPU ή νέα μοντέλα. Το RX 6800 XT φέρει την GPU Navi 21 XT, το RX 6800 φέρει την Navi 21 XL και το πανίσχυρο RX 6900 XT φέρει την GPU Navi 21 XTX.

Αυτό θα αφήσει τις GPUs XTXH και XLE σε δεύτερο πλάνο, υποθέτοντας ότι αυτές οι καταχωρήσεις αφορούν την οικογένεια Navi 21. Αν πρόκειται για την οικογένεια Navi 22, τότε είναι πιθανώς ένας δείκτης για τα RX 6700 και RX 6700 XT, μεταξύ άλλων.

Η ίδια αρχή ισχύει και για το Nashira Point – αυτήν τη στιγμή απλά δεν έχουμε αρκετές λεπτομέρειες για να πούμε σε ποιο προϊόν (οικογένεια) αναφέρεται.

Ως αποτέλεσμα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με αυτές τις πληροφορίες είναι να σας πούμε ότι κάποια νέα προϊόντα βρίσκονται στον ορίζοντα. Οι πληροφορίες του RX 6700 XT έχουν ήδη διαρρεύσει από τα τέλη του περασμένου έτους και επισήμανε κάποιες δυνατότητες overclocking. Με την συνήθεια της AMD να ανακοινώνει προϊόντα στο CES, δεν θα ήταν μεγάλη έκπληξη να δούμε κάποιες επίσημες ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή πληροφοριών: tomshardware.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS