ΑρχικήinetΤο Dogecoin στοιχίζει πλέον περισσότερο από την SpaceX

Το Dogecoin στοιχίζει πλέον περισσότερο από την SpaceX

Η συνολική αγοραία αξία του Dogecoin έχει ξεπεράσει αυτήν της SpaceX, αφού διπλασιάστηκε την τελευταία εβδομάδα.

Δείτε επίσης: NASA: Επιλέγει τη SpaceX για την προσεδάφιση αστροναυτών στη Σελήνη

Dogecoin SpaceX

Το κρυπτονόμισμα, που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τον τελευταίο καιρό, κυρίως λόγο των αναφορών του Elon Musk, διαπραγματεύτηκε πάνω από 0,60 $ την Πέμπτη, θέτοντας το ανώτατο όριο αγοράς τoυ στα 78 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό το καθιστά 4 δισεκατομμύρια δολάρια παραπάνω από την εκτιμώμενη αποτίμηση της ιδιωτικής εταιρείας πυραύλων του Elon Musk, σύμφωνα με τις πρόσφατες καταχωρήσεις SEC.

Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Musk υπαινίχθηκε ότι θα κάνει αναφορά στο κρυπτονόμισμα κατά την επερχόμενη εμφάνισή του στο Saturday Night Live, λέγοντας σε ένα tweet: “The Dogefather SNL May 8“.

Δείτε ακόμα: Η τιμή του Dogecoin εκτοξεύτηκε μετά από σχόλιο του Musk

Το τελευταίο ράλι τιμών του Dogecoin έχει σημειώσει αύξηση της αξίας του κατά περισσότερο από 30.000 τοις εκατό από την ίδια περίοδο πέρυσι, παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί των κρυπτονομισμάτων ισχυρίζονται ότι η υποκείμενη τεχνολογία και η συνολική χρησιμότητά του είναι δεύτερης ποιότητας σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin ή το Ethereum.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων είναι εξίσου τρελός και ασταθής. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξαν ο βασικός συντελεστής στην ανάπτυξη του dogecoin … έχει γίνει ένα νόμισμα των επαναστατών», δήλωσε ο Antony Portno, ιδρυτής του ιστότοπου πληροφοριών Traders of Crypto.

Dogecoin SpaceX

Στην μηνιαία έκθεση αγοράς που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, η Kraken αποδίδει τη νέα δημοτικότητα του dogecoin στην κουλτούρα των “meme stock” που οδηγούνται από διαδικτυακά φόρουμ επενδυτών λιανικής σε ιστότοπους όπως το Reddit.

Δείτε επίσης: Dogecoin: Οι υποστηρικτές του θέλουν να αυξήσουν κι άλλο την τιμή του

Στο δημοφιλές sub-Reddit r / dogecoin, οι χρήστες κάλεσαν τους επενδυτές dogecoin να μην πουλήσουν, ακόμη και αν η τιμή αυξηθεί πάνω από 1$.

Πολλοί φοβούνται ότι μια μαζική πώληση σε αυτό το σημείο θα μπορούσε να προκαλέσει μια θεαματική πτώση τιμών παρόμοια με εκείνη που παρατηρήθηκε το 2018, όταν η τιμή του dogecoin μειώθηκε περισσότερο από 80%.

Παρά την αστάθεια του, ορισμένοι αναλυτές παραμένουν αισιόδοξοι για το δυναμικό του dogecoin το 2021. «Βλέπουμε μεγαλύτερη πιθανότητα το dogecoin να φτάσει το 1 $ στις επόμενες μέρες, με πιθανότητα να αυξηθεί στα 5 $ αργότερα το 2021, εν μέσω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε ο Jesse Cohen, ανώτερος αναλυτής στο uk.Investing.com.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS