ΑρχικήyoutubeBitcoin πτώση: Δεν σταμάτησε τη φρενίτιδα των κρυπτονομισμάτων

Bitcoin πτώση: Δεν σταμάτησε τη φρενίτιδα των κρυπτονομισμάτων

Η πτώση των μετοχών που συνδέονται με τα κρυπτονομίσματα, μετά την πτώση του Bitcoin και το ασταθές ντεμπούτο της Coinbase Global Inc., έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των αισιόδοξων, που απορρίπτουν τους φόβους ότι ο τομέας έχει φτάσει την ανώτερο σημείο του.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Κυρώσεις σε διευθύνσεις κρυπτονομισμάτων που συνδέονται με κυβερνοεγκλήματα της Ρωσίας

Bitcoin πτώση

Ένα παγκόσμιο σύνολο μετοχών, επιμέλειας του Bloomberg που συνδέεται με τα κρυπτονομίσματα ή την εξόρυξη Bitcoin, μειώθηκε κατά 9% περίπου την περασμένη εβδομάδα. Η πτώση του Bitcoin το σαββατοκύριακο έχει σίγουρα βάλει φρένο στον ενθουσιασμό που επικρατούσε μετά και το ντεμπούτο της Coinbase στο χρηματιστήριο, ωστόσο παρά τις απώλειες, η αξία του κρυπτονομίσματος παραμένει υψηλή, παρουσιάζοντας αύξηση 690% τον τελευταίο χρόνο.

«Η επικύρωση του Bitcoin στη δημόσια αγορά και όλων των υπόλοιπων κρυπτονομισμάτων στη λίστα της Coinbase, θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους που μπορούν να επενδύσουν σε αυτές τις αγορές, να το κάνουν», δήλωσε ο Jehan Chu, διευθύνων σύμβουλος της Kenetic Capital στο Χονγκ Κονγκ. Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι επενδυτές λιανικής επωφελήθηκαν από την πτώση του Bitcoin, πρόσθεσε.

Οι ημερήσιες διαπραγματεύσεις ανέκαμψαν επίσης μετοχές όπως οι Marathon Digital Holdings Inc. και Voyager Digital Ltd., οι οποίες σημείωσαν άνοδο τουλάχιστον 8.900% τον τελευταίο χρόνο. Για ορισμένους, η αγοραία αξία των 68 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων Coinbase, δικαιολογεί τα στοιχήματα ότι θα υπάρξει πρόοδος στην υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν ωστόσο κι αυτοί που φοβούνται ότι οι αυξομειώσεις του Bitcoin αποτελούν μέρος μιας μη βιώσιμης φρενίτιδας.

Δείτε ακόμα: DDoS επιθέσεις: Η μείωσή τους συνδέεται με την αύξηση της αξίας των κρυπτονομισμάτων

Bitcoin πτώση

Η Coinbase, η μεγαλύτερη βάση συναλλαγών κρυπτονομισμάτων των ΗΠΑ, έκλεισε στα 342 $ την Παρασκευή, μετά το ανώτερο όριο των 429,54 $ στα πρώτα λεπτά του ντεμπούτου της, στις 14 Απριλίου. Οι Marathon και Voyager έχασαν περίπου 20% την περασμένη εβδομάδα.

Τη Δευτέρα στην Ασία, οι μετοχές σε εταιρείες όπως η Japan Monex Group Inc., η οποία κατέχει συνάλλαγμα κρυπτονομισμάτων και η Woori Technology Investment Co., η οποία έχει μερίδιο σε έναν κορυφαίο μεσίτη ψηφιακών νομισμάτων της Νότιας Κορέας ήταν στο κόκκινο.

Ωστόσο, οι αναλυτές που έχουν αρχίσει να καλύπτουν την Coinbase είναι αισιόδοξοι, προβλέποντας άνοδο 52% τον επόμενο χρόνο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Brian Armstrong χαρακτήρισε την καταχώριση, ως μία μετάβαση νομιμότητας, για ολόκληρη τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων.

Δείτε επίσης: Visa: Ξεκίνησε να δέχεται πληρωμές σε ψηφιακό νόμισμα

Το γεγονός ότι περισσότεροι αναλυτές από την πλευρά των πωλήσεων θα αναγκαστούν να ασχοληθούν με τον τομέα των ψηφιακών νομισμάτων, αποτελεί θετική εξέλιξη γι ‘αυτόν, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Ηγέτη των κρυπτονομισμάτων του Χονγκ Κονγκ, Henri Arslanian.

Φυσικά, η άνοδος του Bitcoin θα μπορούσε ακόμη να μετατραπεί σε αποτυχία και οι ρυθμιστικές αρχές είναι έτοιμες να ενισχύσουν την εποπτεία των ψηφιακών νομισμάτων και των συναφών επιχειρήσεων, όσο επιτυγχάνουν μεγαλύτερη αποδοχή.

Αλλά προς το παρόν η φρενίτιδα των κρυπτονομισμάτων συνεχίζεται. Για παράδειγμα, η αξία του Dogecoin σχεδόν τριπλασιάστηκε την Παρασκευή. Η ζήτηση μάλιστα ήταν τόσο γρήγορη που οι επενδυτές που προσπαθούσαν να το ανταλλάξουν στο Robinhood έριξαν τον ιστότοπο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS