ΑρχικήUpdatesMicrosoft Edge: Έρχεται η δυνατότητα κοινής χρήσης των tabs μεταξύ των συσκευών...

Microsoft Edge: Έρχεται η δυνατότητα κοινής χρήσης των tabs μεταξύ των συσκευών σας

Ο Microsoft Edge έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλής browser για desktop. Στην πραγματικότητα, είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης αυτήν τη στιγμή, ακριβώς πίσω από τον Google Chrome. Ως πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στο Chromium, έχει πολλές κοινές λειτουργίες με τον Google Chrome και άλλα προγράμματα περιήγησης Chromium. Αυτό σημαίνει ότι εάν στο παρελθόν χρησιμοποιούσατε τον Chrome, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές δυνατότητες που ο Edge εξακολουθεί να μην διαθέτει σε σύγκριση με τον Chrome. Μια τέτοια δυνατότητα είναι η δυνατότητα κοινής χρήσης καρτελών μεταξύ των συσκευών σας. Αλλά φαίνεται πως αυτό σύντομα θα αλλάξει, αφού ο Edge πρόκειται να την αποκτήσει άμεσα.

Χρήσιμη πληροφορία για τον Microsoft Edge: Προσθήκη αυτόματης επιλογής HTTPS για όλα τα domain

Η Microsoft κυκλοφορεί (μέσω των Windows Latest) μια νέα δυνατότητα στον Edge Canary που θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν tabs σε άλλες συσκευές. Αυτό είναι χρήσιμο αν έχετε πολλές συσκευές και χρησιμοποιείτε τον Microsoft Edge ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας. Βασικά, θα μπορείτε να μεταφέρετε tabs από το desktop σας στο Android τηλέφωνο ή σε άλλες συσκευές Windows που είναι συνδεδεμένες με τον ίδιο λογαριασμό Microsoft.

Η λειτουργία κοινής χρήσης καρτελών έρχεται ως μέρος του Edge Canary 92.0.873.0 για desktop και 92.0.870 για Android. Για να κοινοποιήσετε ένα tab, μεταβείτε στην ιστοσελίδα που θέλετε να μοιραστείτε και κάντε δεξί κλικ στο σύνδεσμο ή στην καρτέλα και από το αναδυόμενο μενού, επιλέξτε «Send link to [όνομα της συσκευής σας]». Η δυνατότητα είναι επίσης προσβάσιμη από τη γραμμή διευθύνσεων, όπως και στον Google Chrome, και θα σας δείξει τη λίστα με όλες τις συγχρονισμένες συσκευές με τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε τη σελίδα.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Τρόπος ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της password-γεννήτριας

Όταν στέλνετε ένα tab από το desktop σας στο Android τηλέφωνό σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση με το σύνδεσμο, το όνομα της σελίδας κ.λπ. και κάνοντας κλικ σε αυτήν θα ανοίξει αυτός ο σύνδεσμος στον Microsoft Edge.

Microsoft Edge

Η κοινή χρήση των καρτελών θα λειτουργήσει αμφότερα. Θα μπορείτε να “στέλνετε” tabs και από το Android τηλέφωνό σας στην επιφάνεια εργασίας σας. Όταν μοιράζεστε έναν σύνδεσμο από το πρόγραμμα περιήγησης Edge του τηλεφώνου σας με τη Windows συσκευή σας, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση στο Κέντρο ειδοποιήσεων του παραθύρου.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge browser: Γιατί μπορεί να θεωρηθεί καλύτερος από τον Chrome;

Η δυνατότητα κοινής χρήσης καρτελών κυκλοφορεί στην τελευταία έκδοση του Edge Canary σε Windows και Android. Εάν θέλετε να την δοκιμάσετε, μπορείτε να λάβετε τη νεότερη έκδοση για τη Windows συσκευή σας από εδώ.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS