ΑρχικήinetΟ Elon Musk απορρίπτει την ιδέα ενός νέου τμήματος PR για την...

Ο Elon Musk απορρίπτει την ιδέα ενός νέου τμήματος PR για την Tesla

Ο Elon Musk απέρριψε την ιδέα η Tesla να αποκτήσει ένα νέο τμήμα δημοσίων σχέσεων, και ο συλλογισμός του πίσω από αυτή την απόφαση είναι αρκετά αποκαλυπτικός: Δεν πιστεύει στον «χειρισμό της κοινής γνώμης».

Elon Musk

Δείτε επίσης: Το Tesla Autopilot λειτουργεί εύκολα ακόμα και χωρίς οδηγό

Εδώ και χρόνια, η Tesla λαμβάνει περισσότερη κάλυψη από τον τύπο από οποιαδήποτε άλλη αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά πάντοτε είχε ένα πολύ μικρό τμήμα δημοσίων σχέσεων (PR) σε σύγκριση με ακόμη μικρότερες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Μόνο λίγα άτομα χειρίζονταν/χειρίζονται καθημερινά τα εκατοντάδες ερωτήματα των δημοσιογράφων. Αυτό είχε νοήμα στην δεκαετία του 2010 που η εταιρεία ξεκίνησε ως start-up αλλά από τότε η Tesla εξελίχθηκε σε μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία και την πιο πολύτιμη εταιρεία αυτοκινήτων στον κόσμο για το 2020.

Δείτε επίσης: Tesla: Θα χρησιμοποιεί τα Semi μεταξύ Fremont και Giga Nevada

Μια φυσική εξέλιξη θα ήταν να δημιουργηθεί ένα μεγαλύτερο τμήμα δημοσίων σχέσεων, αλλά η Tesla έκανε το ακριβώς αντίθετο. Η αυτοκινητοβιομηχανία σταμάτησε να απαντά σε ερωτήσεις του τύπου το 2020 και αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος Elon Musk διέλυσε ολόκληρο το τμήμα PR της Tesla.

Δείτε επίσης: Tesla: Ο μεγαλύτερος σταθμός Supercharger στον κόσμο στήνεται στην Καλιφόρνια

Τώρα, ένα χρόνο αργότερα, ο Musk σχολίασε αυτή του την κίνηση.

Κάθε φορά που ο Musk παραπονιέται για την κάλυψη των μέσων για την Tesla, χρήστες του σχολιάζουν να ξανά-προσλάβει μια ομάδα PR. Αυτή τη φορά, μια μεγάλη ομάδα χρηστών έκανε το ίδιο σχόλιο και ο Musk απάντησε σε έναν από αυτούς:

Elon Musk

Από ότι καταλάβαμε η Tesla δεν πρόκειται να αποκτήσει νέο τμήμα δημοσίων σχέσεων, αφού ο Musk έχει συγκεκριμένο λόγο που διέλυσε το προηγούμενο.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS