ΑρχικήinetNiantic: Το Pokemon GO fest θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2021

Niantic: Το Pokemon GO fest θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2021

Η Niantic είναι πεπεισμένη ότι μια από τις χειρότερες πανδημίες που έχει πλήξει τον κόσμο έχει σχεδόν τελειώσει, οπότε αποφάσισε να πραγματοποιήσει το πιο σημαντικό event της, το Pokemon GO Fest. Η εταιρεία πίσω από ένα από τα πιο επιτυχημένα mobile παιχνίδια επιβεβαίωσε σήμερα ότι το Pokemon GO Fest θα επιστρέψει φέτος ως διήμερο παγκόσμιο event που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Ιουλίου έως τις 18 Ιουλίου.

Pokemon GO

Δείτε επίσης: Το “New Pokémon Snap” έρχεται στο Nintendo Switch στις 30 Απριλίου

Δυστυχώς, το στούντιο δεν αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με τις προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι Trainers, ούτε τα rewards που θα κερδίσουν κατά τη διάρκεια του Pokemon GO event. Ωστόσο, η Niantic επεσήμανε ότι το 2021 σηματοδοτεί τόσο την 25η επέτειο του Pokemon όσο και την 5η επέτειο του Pokemon GO οπότε οι φαν θα πρέπει να περιμένουν μερικές μεγάλες εκπλήξεις φέτος.

Δείτε επίσης: Πως το Pokémon Go στηρίζει την τουριστική βιομηχανία της Σιγκαπούρης;

Δεδομένου ότι απέχουμε μόνο τρεις μήνες από την εκδήλωση, αμφιβάλλουμε ότι όλοι θα προλάβουν να εμβολιαστούν, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί την Niantic. Η εταιρεία συμβουλεύει τους συμμετέχοντες να «γνωρίζουν το περιβάλλον τους και να ακολουθούν τις οδηγίες από τις τοπικές αρχές όταν παίζουν Pokemon GO».

Δείτε επίσης: Razer Pikachu: Τα ασύρματα earbuds που θα λατρέψουν οι Pokémon fans

Η Niantic προειδοποιεί λέγοντας ότι κάποια από τα επερχόμενα events ενδέχεται να αναβληθούν, οπότε ελπίζουμε ότι δεν θα συμβεί τίποτα πολύ κακό κατά τη διάρκεια των τριών μηνών μέχρι να φτάσουμε στο επόμενο Pokemon GO Fest.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS