ΑρχικήReviewsΤο "New Pokémon Snap" έρχεται στο Nintendo Switch στις 30 Απριλίου

Το “New Pokémon Snap” έρχεται στο Nintendo Switch στις 30 Απριλίου

Οι φωτογράφοι των Pokémon καλύτερα να ετοιμαστούν, καθώς το “New Pokémon Snap” έρχεται στο Nintendo Switch στις 30 Απριλίου. Η ημερομηνία κυκλοφορίας αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, μαζί με ένα τρέιλερ που δείχνει το Lental region του παιχνιδιού.

Στο New Pokémon Snap, οι παίκτες ελέγχουν έναν φωτογράφο pokémοn που διασχίζει το Lental, μια περιοχή γεμάτη όμορφα τοπία από πλούσιες ζούγκλες έως αμμώδεις παραλίες. Οι παίκτες συνεργάζονται με τον εμπειρογνώμονα της περιοχής, τον καθηγητή Mirror και τη βοηθό του Rita για τη διεξαγωγή οικολογικών ερευνών, φωτογραφίζοντας και παρατηρώντας τα pokémοn στο φυσικό τους περιβάλλον.

Pokémon Nintendo Switch

Το παιχνίδι παραμένει παρόμοιο με τον προκάτοχό του, στο οποίο οι παίκτες ταξιδεύουν με όχημα αυτόματης οδήγησης, ενώ επισκέπτονται διάφορες τοποθεσίες στην περιοχή, τραβώντας φωτογραφίες για να φτιάξουν το “Photodex” τους. Οι πόντοι απονέμονται με βάση την ποιότητα των φωτογραφιών που τραβούν οι παίκτες, και όπως και στο αρχικό παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα όπως τα μήλα για να προσελκύσουν τα pokémοn πιο κοντά τους για μια καλύτερη λήψη.

Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που το original Pokemon Snap κυκλοφόρησε στο N64 και η συνέχεια έρχεται στην 25η επέτειο του franchise. Χθες, η Pokémon Company International ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια σειρά από μουσικές εκδηλώσεις για να γιορτάσει την επέτειο της.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS