ΑρχικήinetΤο Galaxy S9 Plus διαθέτει την καλύτερη κάμερα που έχει δημιουργηθεί μέχρι...

Το Galaxy S9 Plus διαθέτει την καλύτερη κάμερα που έχει δημιουργηθεί μέχρι στιγμής!

Το Galaxy S9 Plus της Samsung παρουσιάστηκε πρόσφατα  με μια αναβαθμισμένη κάμερα συγκριτικά με τον προκάτοχό του και όπως αποδεικνύεται, όλες αυτές οι βελτιώσεις το καθιστούν την καλύτερη φωτογραφική μηχανή κινητού τηλεφώνου που κυκλοφόρησε ποτέ.
Αυτό είναι το συμπέρασμα της DxO, που εξέτασε την κάμερα του Galaxy S9 Plus εναντίον των σημερινών ηγετών iPhone X και Google Pixel 2.
Στο Galaxy S9 Plus, η κύρια κάμερα 12 megapixel με αισθητήρα 1 / 2,55 “και φακό μεταβλητού ανοίγματος f / 1,5 / f / 2,4 συνδυάζεται με μια δευτερεύουσα φωτογραφική μηχανή 12 megapixel με αισθητήρα 1 / 3,6”, 2 τηλεφακό και f / 2,4 φακό διαφράγματος, και οι δύο με OIS, αλλά μόνο η κύρια διαθέτει PDAF διπλού εικονοστοιχείου.
Η DxO λέει ότι το Galaxy S9 Plus ξεπερνά το Google Pixel 2  με συνολικό σκορ 104 πόντων στη δοκιμασία Photo. Αναφορικά με τα βίντεο, η υποστήριξη βίντεο 4K με ταχύτητα 60 fps και υποστήριξη  ταχύτητας 720p σε 960 fps συνέβαλε στην τελική βαθμολογία των 91 βαθμών.Galaxy S9 Plus
Οι δοκιμές δείχνουν ότι η Samsung πέρασε περισσότερο χρόνο βελτιστοποιώντας το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών, οπότε ο θόρυβος ελέγχεται καλά ανεξάρτητα από τις συνθήκες, αν και το S9 Plus υποφέρει από περιστασιακές αστάθειες έκθεσης και ελαφρές χρωματικές εκβάσεις.
Η συσκευή επικροτήθηκε για τις  λεπτομέρειες φωτογραφιών σε εξωτερικές και εσωτερικές συνθήκες, τη γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, καθώς και την ανάλυση μέχρι 4x ζουμ.
Το Samsung Galaxy S9 Plus είναι ένα smartphone χωρίς πραγματικές αδυναμίες στο τμήμα φωτογραφικών μηχανών. Σε αμφότερες τις λειτουργίες λήψης και βίντεο, έχει καλές επιδόσεις, εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα εικόνας σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και λήψης, κερδίζοντας έτσι το υψηλότερο DxOMark Mobile βαθμό μέχρι σήμερα .
Το Galaxy S9 Plus της Samsung κατέκτησε την πρώτη θέση για την έκθεση και την αντίθεση, την αυτόματη εστίαση και την απόδοση του φλας. Από την άλλη είχε το χαμηλότερο αποτέλεσμα για το εφέ bokeh, τα αντικείμενα και το ζουμ. Στη δοκιμή βίντεο, έλαβε περισσότερους πόντους για το χρώμα και τη σταθεροποίηση, αλλά δεν είχε τα ίδια αποτελέσματα όταν πρόκειται για υφή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS