ΑρχικήHow ToΠώς να εκκινήσετε shortcuts από ένα "Apple Watch Face"

Πώς να εκκινήσετε shortcuts από ένα “Apple Watch Face”

Τα shortcuts των iPhone σάς βοηθούν να αυτοματοποιήσετε εργασίες, ανεξάρτητα από το πόσο απλές ή περίπλοκες είναι. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να εκτελέσετε ορισμένα από τα shortcuts σας απευθείας στο Apple Watch και απευθείας από το watch face σας;

Apple Watch

Εάν χρησιμοποιείτε το WatchOS 7 και νεότερη έκδοση στο Apple Watch (και iOS 14 και νεότερη έκδοση στο iPhone), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Shortcuts στο smartwatch σας για να ενεργοποιήσετε τα shortcuts. Η εφαρμογή Shortcuts στο iPhone αναγνωρίζει αυτόματα τις συντομεύσεις που μπορούν να εκτελεστούν στο Apple Watch και τις προσθέτει σε ξεχωριστό φάκελο “Apple Watch”.

Apple Watch

Σε αυτόν τον οδηγό, θα επικεντρωθούμε στην προσθήκη υπαρχουσών συντομεύσεων Apple Watch απευθείας σε ένα ρολόι. Μόλις προστεθεί, μπορείτε απλά να πατήσετε τη συντόμευση και να επιβεβαιώσετε για να την ενεργοποιήσετε.

Αρχικά, μεταβείτε στο “watch face” στο οποίο θέλετε να προσθέσετε τη συντόμευση ως “complication”. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το watch face. Από το μενού, επιλέξτε το κουμπί “Edit”.

Τώρα, σύρετε προς τα αριστερά για να μεταβείτε στην ενότητα “Complications”. Εδώ, πατήστε το complication που θέλετε να αλλάξετε.

Χρησιμοποιήστε το Digital Crown για να μετακινηθείτε στη λίστα όλων των διαθέσιμων εφαρμογών και complications. Εδώ, επιλέξτε ένα shortcut από την ενότητα “Shortcuts”. Εάν δεν βρείτε το shortcut σας εδώ, πατήστε το κουμπί “More” για να δείτε μια λίστα με όλα τα διαθέσιμα shortcuts.

Apple Watch

Μόλις προστεθεί το shortcut, θα το δείτε στην προεπισκόπηση. Πατήστε το Digital Crown μία φορά για να αποθηκεύσετε τη διάταξη. Πατήστε το Digital Crown για άλλη μια φορά για να επιστρέψετε στο watch face.

Apple Watch

Θα δείτε ότι το shortcut έχει προστεθεί στο watch face.

Απλώς πατήστε το shortcut για να την ενεργοποιήσετε. Από την επόμενη οθόνη, επιλέξτε το κουμπί “Run” και εισαγάγετε τυχόν πληροφορίες, εάν χρειάζεται. Μόλις εκτελεστεί η συντόμευση, θα δείτε μια οπτική επιβεβαίωση από την εφαρμογή Shortcuts.

Apple Watch

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS