ΑρχικήinetΠως το Pokémon Go στηρίζει την τουριστική βιομηχανία της Σιγκαπούρης;

Πως το Pokémon Go στηρίζει την τουριστική βιομηχανία της Σιγκαπούρης;

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που το παιχνίδι Pokémon Go έγινε διεθνώς γνωστό, αλλά φαίνεται πως στη Σιγκαπούρη παραμένει δημοφιλές, αφού τώρα αξιοποιείται για να ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19. Νέα PokéStops και Gyms έχουν δημιουργηθεί σε τουριστικά θέρετρα για να ενθαρρύνουν τους φαν του παιχνιδιού να εξερευνήσουν το νησί.

Το Singapore Tourism Board (STB) – για να πετύχει το εγχείρημα του – συνεργάστηκε με τον developer του Pokémon Go και την αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας AR, Niantic. Η κυβερνητική υπηρεσία ελπίζει να προωθήσει την “εξερεύνηση της περιφέρειας” ως μέρος της συνεχιζόμενης εκστρατείας SingapoRediscovers για την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, ανέφερε σε ανακοίνωση της την Πέμπτη. Η εκστρατεία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2020 και στοχεύει να ενθαρρύνει τους Σιγκαπουριανούς να στηρίξουν τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Pokémon Go

Η συνεργασία θα επιτρέψει στους παίκτες να πιάσουν τα Pokémon ή να συμμετάσχουν σε εικονικές επιδρομές με άλλους παίκτες σε έως και 300 νέα PokéStops και Gyms που βρίσκονται σε πλήρως οργανωμένα τουριστικά θέρετρα στων οποίων τις εγκαταστάσεις βρίσκονται ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής πώλησης, καταστήματα τροφίμων και ποτών, καθώς και περίπτερα εισιτηρίων.

Οι παίκτες που επισκέπτονται τα PokéStops και τα Gyms θα βλέπουν ένα banner εντός της εφαρμογής που θα προωθεί την καμπάνια SingapoRediscovers, το οποίο – όταν το αγγίξουν- θα ανακατευθύνει τους παίκτες σε μια διαφήμιση που θα δείχνει τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Η διευθύντρια του διοικητικού συμβουλίου Lim Shoo Ling είπε: «Καθώς θα ψάχνουν το αγαπημένο τους Pokémon σε όλη τη Σιγκαπούρη, ελπίζουμε να εξερευνήσουν τις εγκαταστάσεις μας και να υποστηρίξουν και τις τοπικές μας επιχειρήσεις οι οποίες παραμένουν ασφαλείς και τηρούν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την πανδημία». Όλες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία του COVID-19.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS