ΑρχικήyoutubeΤο Πεντάγωνο επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα βίντεο με UFO

Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα βίντεο με UFO

Μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν “αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα“, και φαίνεται να τραβήχτηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών, έχουν πλέον επιβεβαιωθεί ως αυθεντικά από το Πεντάγωνο.

Αυτά τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι γνωστά ως UFO, από το Unidentified Flying Objects, αλλά ο πιο σύγχρονος όρος που χρησιμοποιείται στους αμυντικούς κύκλους είναι “Unidentified Aerial Phenomena” (UAPs), δηλαδή μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα.

Δείτε επίσης: Το Πεντάγωνο κάνει το πρώτο βήμα για τα υπερηχητικά ταξίδια

Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα βίντεο με UFO

Ενώ τα UFO έχουν συνδεθεί με θεωρίες συνωμοσίας, τα UAP λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη, καθώς έχουν αποδεδειγμένα παρατηρηθεί αλλά τόσο οι στρατιωτικοί όσο και οι επιστήμονες δυσκολεύονται στην αναγνώριση και την ταυτοποίησή τους.

Οι πιο πρόσφατες εικόνες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν το 2019, περιλαμβάνουν πλάνα ενός μυστηριώδους αεροσκάφους “σε σχήμα πυραμίδας”, που πετάει στον ουρανό, μαζί με άλλα περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα. Ένα από αυτά είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο πέρυσι.

Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι ήταν αυτά τα αντικείμενα, αλλά το Πεντάγωνο έχει τουλάχιστον επιβεβαιώσει ότι οι εικόνες είναι γνήσιες και ότι τις κατέγραψε το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Πεντάγωνο UFO
Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα βίντεο με UFO

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες και τα βίντεο τραβήχτηκαν από το προσωπικό του Ναυτικού“, δήλωσε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Susan Gough, σε δήλωση στα μέσα ενημέρωσης.

Η ομάδα UAPTF [Unidentified Aerial Phenomena Task Force] εξετάζει αυτές τις παρατηρήσεις“.

Όμως, παρά την επιβεβαίωση από το Πεντάγωνο, δεν υπάρχει άλλη πληροφορία για τα περίεργα αντικείμενα. Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως είπαμε προηγουμένως, για να διατηρήσουμε την ασφάλεια και για να αποφύγουμε την αποκάλυψη πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες σε πιθανούς αντιπάλους, το Υπουργείο Άμυνας δεν συζητά δημοσίως τις λεπτομέρειες για τις παρατηρήσεις και τις έρευνες σχετικά με αυτές τις εισβολές στον εναέριο χώρο μας“, δήλωσε η Gough.

Το βίντεο έχει ανέβει στο YouTube από τον δημιουργό ταινιών Jeremy Corbell, ο οποίος μαζί με τον δημοσιογράφο George Knapp έχουν κάνει μια έρευνα για το θέμα και έτσι έχουν αποκαλυφθεί λίγες ακόμα πληροφορίες. Μερικές από τις λεπτομέρειες που έχουν αποκαλύψει, προέρχονται από μια σειρά ενημερώσεων του UAPTF στα πλαίσια της εκπαίδευσης του προσωπικού Άμυνας σε θέματα UFO / UAP.

Δείτε επίσης: Το ναυτικό των ΗΠΑ λέει ότι βίντεο με εξωγήινους είναι αληθινά!

Σε αυτές τις εκπαιδευτικές ενημερώσεις, αναφέρθηκε η παρατήρηση ενός αεροσκάφους “σε σχήμα πυραμίδας”, όπως ανέφερε ο Corbell. Το περίεργο αντικείμενο καταγράφηκε από το πλήρωμα του USS Russell στα ανοικτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο, τον Ιούλιο του 2019.

Πολεμικό Ναυτικό UFO
Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα βίντεο με UFO

Ενώ το βίντεο δείχνει μόνο ένα αντικείμενο με τριγωνικό σχήμα, που αιωρούνταν περίπου 210 μέτρα πάνω από το πλοίο, λέγεται ότι έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τρία άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που πετούσαν μαζί.

Σε μια άλλη παρατήρηση, ένα σφαιρικό αντικείμενο παρατηρήθηκε από το πλήρωμα του USS Omaha, το οποίο λέγεται ότι εξαφανίστηκε μέσα στο νερό. Οι παρατηρητές θεώρησαν ότι το περίεργο σκάφος βυθίστηκε, αλλά μια έρευνα στην περιοχή με υποβρύχιο δεν αποκάλυψε κάποιο ναυάγιο.

Στο παρελθόν, έχουν παρατηρηθεί και άλλα τέτοια ιπτάμενα αντικείμενα από στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Κάποιοι έχουν πει ότι είναι μπαλόνια ή drones που στέλνουν άλλες χώρες για κατασκοπεία. Ωστόσο, οι επιστήμονες δεν το έχουν επιβεβαιώσει και εξακολουθούν να τα χαρακτηρίζουν ως μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα.

Δείτε επίσης: Drones: Μάθετε τα πάντα προτού πιλοτάρετε το gadget του μέλλοντος!

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτά τα περίεργα φαινόμενα, αλλά η πρόσφατη επιβεβαίωση από το Πεντάγωνο δείχνει τουλάχιστον ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ συνεχίζει να ερευνά και να αντιμετωπίζει τα UAP ως σοβαρό θέμα.

Πηγή: ScienceAlert

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS