ΑρχικήReviewsΗ Honda μας προσφέρει μια πρώτη εικόνα του 2022 Civic sedan

Η Honda μας προσφέρει μια πρώτη εικόνα του 2022 Civic sedan

Πλησιάζουμε στο επίσημο ντεμπούτο του Honda Civic 11ης γενιάς – στις 28 Απριλίου για την ακρίβεια – και για να δελεάσει το κοινό, η Honda κυκλοφόρησε μια ασυναγώνιστη φωτογραφία του 2022 Civic sedan στο Touring trim την Τετάρτη.

Honda Civic

Το νέο στυλ του Civic προκαλεί ανάμικτες αντιδράσεις από το προσωπικό του Roadshow. Συνολικά, ο σχεδιασμός φαίνεται αρκετά καθαρός και είναι εξαιρετικά κοντά στο πρωτότυπο Civic που έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Νοέμβριο.

Δείτε επίσης: Η Honda θέλει να βάλει ένα drone στην ουρά μιας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας

Η Honda είναι πολύ περήφανη για αυτό που αποκαλεί ως νέα φιλοσοφία σχεδιασμού με επίκεντρο τον άνθρωπο που υπόσχεται να μεγιστοποιήσει το χώρο για τους επιβάτες οχημάτων ελαχιστοποιώντας το χώρο που απαιτείται για τα μηχανικά πράγματα. Το τρέχον εσωτερικό του Civic είναι αρκετά αξιοπρεπές, οπότε είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε πώς αλλάζει και αν αυτές οι αλλαγές είναι προς το καλύτερο.

Δείτε επίσης: Συνεργασία Honda, Yamaha, KTM και Piaggio για μπαταρίες ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

Το 2022 Civic sedan θα κατασκευαστεί στον Καναδά στο εργοστάσιο της Alliston, Ontario της Honda, όπως και η προηγούμενη γενιά. Το Civic hatchback – το οποίο πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του σε λίγους μήνες – θα κατασκευαστεί στις ΗΠΑ για πρώτη φορά (στο εργοστάσιο της Honda στην Ιντιάνα). Προηγουμένως το Civic hatch είχε κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS